Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2446
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Лобачова, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Шанина, О. Н. | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Shanina, O. N. | - |
dc.contributor.author | Lobacheva, N. L. | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-13T12:10:18Z | - |
dc.date.available | 2015-05-13T12:10:18Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М. Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Наукові праці ОНАХТ. - Сер. "Технічні науки" / Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2013. - Вип. 44. - Т. 1. - С. 135-139. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2446 | - |
dc.description | The article describes the technological and scientific aspects of the enzyme transglutaminase (ТГ) as structure-flour dough for bakery products. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача борошняного тіста для хлібобулочних виробів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | желатин | uk_UK |
dc.subject | безглютенові борошняні вироби | uk_UK |
dc.subject | трансглютаминаза | uk_UK |
dc.subject | желатин | uk_UK |
dc.subject | безглютеновые мучные изделия | uk_UK |
dc.title | Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста | uk_UK |
dc.title.alternative | Изучение влияния фермента трансглютаминаза на конфирмационное состояние белков мучного теста | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вивчення впливу... Одеса, 2013.pdf | 679,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.