Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2446
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorЛобачова, Н. Л.-
dc.contributor.authorШанина, О. Н.-
dc.contributor.authorЛобачёва, Н. Л.-
dc.contributor.authorShanina, O. N.-
dc.contributor.authorLobacheva, N. L.-
dc.date.accessioned2015-05-13T12:10:18Z-
dc.date.available2015-05-13T12:10:18Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШаніна О. М. Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Наукові праці ОНАХТ. - Сер. "Технічні науки" / Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2013. - Вип. 44. - Т. 1. - С. 135-139.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2446-
dc.descriptionThe article describes the technological and scientific aspects of the enzyme transglutaminase (ТГ) as structure-flour dough for bakery products.uk_UK
dc.description.abstractУ статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача борошняного тіста для хлібобулочних виробів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk_UK
dc.subjectтрансглютаміназаuk_UK
dc.subjectжелатинuk_UK
dc.subjectбезглютенові борошняні виробиuk_UK
dc.subjectтрансглютаминазаuk_UK
dc.subjectжелатинuk_UK
dc.subjectбезглютеновые мучные изделияuk_UK
dc.titleВивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тістаuk_UK
dc.title.alternativeИзучение влияния фермента трансглютаминаза на конфирмационное состояние белков мучного тестаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вивчення впливу... Одеса, 2013.pdf679,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.