Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетров, Роман Вікторович-
dc.contributor.authorПетров, Роман Викторович-
dc.contributor.authorPetrov, Roman Viktorovich-
dc.date.accessioned2015-05-19T09:32:29Z-
dc.date.available2015-05-19T09:32:29Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПетров Р. В. Зміни в амінокислотному складі м’яса коропа та товстолоба за гострого та хронічного перебігу аеромонозу [Електронний ресурс] / Р. В. Петров // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : збірник наукових праць. - Х. : РВВ ХДЗВА, 2014. - Вип. 28. - Ч. 2. - С. 97-100.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2476-
dc.descriptionIn this paper, hover performance data carp meat in acute and chronic course Aeromonosis. In comparative perspective are changing the amino acid composition of fish meat at different levels of injury. Our results are identified significant differences in the number and replacement of essential amino acids in the affected Aeromonosis and healthy carp and white carp. Changes in amino acid composition indicate profound changes in metabolism in affected Aeromonosis fish.uk_UK
dc.description.abstractВ даній статті наведені дані щодо показників м’яса коропа при гострому та хронічному перебігу аеромонозу. В порівняльному аспекті наведені зміни амінокислотного складу м’яса риби при різних рівнях ураження. В результаті досліджень виявлялись значні відмінності в кількості замінних та незамінних амінокислот у уражених аеромонозом і здорових коропів та білих товстолобиків. Зміни в амінокислотному складі свідчать про глибокі зміни в обміні речовин у уражених аеромонозом риб. В данной статье приведены данные относительно показателей мяса карпа при остром и хроническом течении аэромоноза. В сравнительном аспекте приведены изменения аминокислотного состава мяса рыбы при различных уровнях поражения. В результате исследований выявлялись значительные различия в количестве заменимых и незаменимых аминокислот в пораженных аэромонозом и здоровых карпов и белых толстолобиков. Изменения по аминокислотному составу свидетельствуют о глубоких изменениях в обмене веществ в пораженных аэромонозом рыбах.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherРВВ ХДЗВАuk_UK
dc.subjectрибаuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectамінокислотиuk_UK
dc.subjectрыбаuk_UK
dc.subjectкачествоuk_UK
dc.subjectаминокислотыuk_UK
dc.subjectfishuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectamino acidsuk_UK
dc.titleЗміни в амінокислотному складі м’яса коропа та товстолоба за гострого та хронічного перебігу аеромонозуuk_UK
dc.title.alternativeИзмения в аминокислотном составе мяса карпа и толстолобика при остром и хроническом течении аэромоноза.uk_UK
dc.title.alternativeChange in the amino acid composition of carp and silver carp meat in acute and chronic course aeromonosisuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петров Р. В. Зміни в амінокислотному складі м’яса коропа.pdf387,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.