Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2478
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетров, Роман Викторович-
dc.contributor.authorПетров, Роман Вікторович-
dc.contributor.authorPetrov, Roman Viktorovich-
dc.date.accessioned2015-05-19T11:20:41Z-
dc.date.available2015-05-19T11:20:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПетров Р. В. Содержание токсичных элементов и гистамина в мясе карпов, поражённых Aeromonas hydrophila [Електронний ресурс] / Р. В. Петров // Lucrari Stiintifice : Medicina veterinara, (Chisinau, г. Кишинёв, Молдова). - Кишинёв, 2014. - Vol. 40. - C. 177-179.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2478-
dc.descriptionIn this article information is resulted on the exposure of toxic matters and histamine in meat of carp at the different degrees of defeat of aeromonosis. It is set that maintenance of heavy metals does not change from the level of defeat of aeromonosis, and the amount of histamines increases with the level of defeat of fish.uk_UK
dc.description.abstractВ этой статье подана информация о содержании токсичных веществ и гистамина в мясе карпа на разных степенях поражения аэромонозом. Установлено, что содержание тяжелых металлов не меняется от уровня поражения аэромоноза, и количество гистамина увеличивается с уровнем поражения рыбы. У цій статті інформація наведена на вміст токсичних речовин і гістаміну в м'ясі коропа на різних ступенях ураження аеромонозом. Встановлено, що вміст важких металів не змінюється від рівня ураження аеромонозу, і кількість гістаміну збільшується з рівнем ураження риби.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкарпuk_UK
dc.subjectгистаминuk_UK
dc.subjectкачествоuk_UK
dc.subjectкоропuk_UK
dc.subjectгістамінuk_UK
dc.subjectСarpuk_UK
dc.subjecthistamineuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.titleСодержание токсичных элементов и гистамина в мясе карпов, пораженных Aeromonas hydrophilauk_UK
dc.title.alternativeВміст токсичних елементів і гістаміну в м'ясі коропів, уражених Aeromonas hydrophila.uk_UK
dc.title.alternativeThe content of toxic elements and histamine in carp meat infected with Aeromonas hydrophilauk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петров Р. В. Содержание токсичных элементов.pdf228,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.