Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2479
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетров, Роман Вікторович-
dc.contributor.authorПетров, Роман Викторович-
dc.contributor.authorPetrov, Roman Viktorovich-
dc.date.accessioned2015-05-19T11:36:26Z-
dc.date.available2015-05-19T11:36:26Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПетров Р. В. Дослідження безпечності та якості тушок коропа уражених Aeromonas hydrophila при дії зовнішніх факторів зберігання та кулінарної обробки [Електронний ресурс] / Р. В. Петров // Ветеринарна медицина 99 : міжвідомчий тематичний науковий збірник. - Харків, 2014. - С. 171-174.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2479-
dc.descriptionThis paper presents data on veterinary and sanitary evaluation carp affected Aeromonas hydrophila in benign and malignant form. In the observed decrease in muscle protein content, ash and fat, and reduced energy value. The use of heat treatment ensures disinfection of fish aeromonad. Cooling and freezing does not affect the viability aeromonad under normal process conditions.uk_UK
dc.description.abstractВ даній статті наведені дані щодо ветеринарно-санітарної оцінки коропів уражених Aeromonas hydrophila в доброякісній та злоякісній формі. При цьому в м'язовій тканині спостерігали зниження вмісту білку, золи та жиру, а також зниження енергетичної цінності. Застосування термічної обробки забезпечує знезараження рибопродуктів від аеромонад. Охолодження та замороження не впливає на життєздатність аеромонад при звичайних технологічних режимах. В данной статье приведены данные по ветеринарно-санитарной оценки карпов пораженных Aeromonas hydrophila в доброкачественной и злокачественной форме. При этом в мышечной ткани наблюдали снижение содержания белка, золы и жира, а также снижение энергетической ценности. Применение термической обработки обеспечивает обеззараживание рыбопродуктов от аеромонад. Охлаждение и замораживание не влияет на жизнеспособность аеромонад при обычных технологических режимах.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкоропuk_UK
dc.subjectбезпекаuk_UK
dc.subjectаеромонозuk_UK
dc.subjectкарпuk_UK
dc.subjectбезопасностьuk_UK
dc.subjectаэромонозuk_UK
dc.subjectСarpuk_UK
dc.subjectsafetyuk_UK
dc.subjectaeromonosisuk_UK
dc.titleДослідження безпечності і якості тушок коропа уражених Аeromonas hydrophila при дії зовнішніх факторів зберігання та кулінарної обробкиuk_UK
dc.title.alternativeСодержание токсичных элементов и гистамина в мясе карпов, пораженных Aeromonas hydrophila.uk_UK
dc.title.alternativeThe content of toxic elements and histamine in carp meat infected with Aeromonas hydrophilauk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петров Р. В. Дослідження безпечності та якості тушок коропа.pdf382,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.