Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2587
Назва: | Особенности использования информации бухгалтерского учета в качестве ценного ресурса управления предприятием |
Інші назви: | Особливості використання інформації бухгалтерського обліку як цінного ресурсу управління підприємством Features using information and accounting kachestve more precious resource in enterprise management |
Автори: | Ткаль, Ярмила Сергеевна Чуб, Юлия Владимировна Ткаль, Ярміла Сергіївна Чуб, Юлія Володимирівна Tkal’, Yarmila S. Chub, Yuliya Vladimirovna |
Ключові слова: | автоматизация программный продукт автоматизація програмний продукт automation software |
Дата публікації: | 26-чер-2014 |
Видавництво: | Саратовский государственный технический университет |
Бібліографічний опис: | Ткаль Я. С. Особенности использования информации бухгалтерского учета в качестве ценного ресурса управления предприятием [Электронный ресурс] / Я. С. Ткаль, Ю. В. Чуб // Научное издание Саратовского государственного технического университета «Экономика современного общества: актуальные вопросы антикризисного развития» (26 июня 2014 г.). – Саратов, 2014. – С. 109 – 113. |
Короткий огляд (реферат): | Рассмотрены особенности использования информации бухгалтерского учета в качестве ценного ресурса и их влияние на выбор стратегии автоматизации и управления предприятия в целом. Розглянуто особливості використання інформації бухгалтерського обліку як цінного ресурсу та їх вплив на вибір стратегії автоматизації і управління підприємства в цілому. |
Опис: | The features use accounting as a valuable resource and their influence on the choice of strategy automation and management of the enterprise as a whole. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2587 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ткаль Я.С..pdf | 295,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.