Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2613
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПрасол, Дмитро Юрійович-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПрасол, Дмитрий Юрьевич-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPrasol, Dmitro Yuriyivich-
dc.date.accessioned2015-06-25T06:29:38Z-
dc.date.available2015-06-25T06:29:38Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОбозна М. В. Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру, виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Д. Ю. Прасол // Технологический аудит и резервы производства : международный научный журнал. - Харків : НИП ЧП "Технологический Центр", 2014. - Вип. 5/2 (19). - С. 14-17.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2613-
dc.descriptionEnhanced soft cheese product is based on the use of skimmed milk with partial replacement of its concentrate on crushed peanut kernels and corn flour, using refined, deodorized sunflower oil. A study of the physico-chemical properties of the improved product. Improved product will expand the range of cheap cheese products.uk_UK
dc.description.abstractВдосконалена технологія м’якого сирного продукту основана на використанні сухого знежиреного молока, з частковою його заміною на подрібнений концентрат арахісового ядра та борошно кукурудзяне, з використанням рафінованої, дезодорованої соняшникової олії. Проведено дослідження фізико-хімічних властивостей удосконаленого продукту. Удосконалений продукт дозволить розширити асортимент дешевої сирної продукції. Усовершенствованная технология мягкого сырного продукта основана на использовании сухого обезжиренного молока, с частичной его заменой на измельченный концентрат арахисового ядра и муки кукурузной, с использованием рафинированного, дезодорированного подсолнечного масла. Проведено исследование физико-химических свойств усовершенствованного продукта. Усовершенствованный продукт позволит расширить ассортимент дешевой сырной продукции.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectм’який сирний продуктuk_UK
dc.subjectподрібнений концентрат ядра арахісуuk_UK
dc.subjectкукурудзяне борошноuk_UK
dc.subjectмягкий сырный продуктuk_UK
dc.subjectизмельченный концентрат ядра арахисаuk_UK
dc.subjectкукурузная мукаuk_UK
dc.subjectsoft cheese productuk_UK
dc.subjectpowdered concentrate peanut kernelsuk_UK
dc.subjectcorn flouruk_UK
dc.titleВивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру, виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтівuk_UK
dc.title.alternativeИзучение физико-химических свойств мягкого сыра, изготовленного с применением нетрадиционных ингредиентов.uk_UK
dc.title.alternativeThe study of the physicochemical properties of soft cheese produced using non-traditional ingredientsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.