Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2613
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Прасол, Дмитро Юрійович | - |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Прасол, Дмитрий Юрьевич | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Prasol, Dmitro Yuriyivich | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-25T06:29:38Z | - |
dc.date.available | 2015-06-25T06:29:38Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В. Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру, виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Д. Ю. Прасол // Технологический аудит и резервы производства : международный научный журнал. - Харків : НИП ЧП "Технологический Центр", 2014. - Вип. 5/2 (19). - С. 14-17. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2613 | - |
dc.description | Enhanced soft cheese product is based on the use of skimmed milk with partial replacement of its concentrate on crushed peanut kernels and corn flour, using refined, deodorized sunflower oil. A study of the physico-chemical properties of the improved product. Improved product will expand the range of cheap cheese products. | uk_UK |
dc.description.abstract | Вдосконалена технологія м’якого сирного продукту основана на використанні сухого знежиреного молока, з частковою його заміною на подрібнений концентрат арахісового ядра та борошно кукурудзяне, з використанням рафінованої, дезодорованої соняшникової олії. Проведено дослідження фізико-хімічних властивостей удосконаленого продукту. Удосконалений продукт дозволить розширити асортимент дешевої сирної продукції. Усовершенствованная технология мягкого сырного продукта основана на использовании сухого обезжиренного молока, с частичной его заменой на измельченный концентрат арахисового ядра и муки кукурузной, с использованием рафинированного, дезодорированного подсолнечного масла. Проведено исследование физико-химических свойств усовершенствованного продукта. Усовершенствованный продукт позволит расширить ассортимент дешевой сырной продукции. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | м’який сирний продукт | uk_UK |
dc.subject | подрібнений концентрат ядра арахісу | uk_UK |
dc.subject | кукурудзяне борошно | uk_UK |
dc.subject | мягкий сырный продукт | uk_UK |
dc.subject | измельченный концентрат ядра арахиса | uk_UK |
dc.subject | кукурузная мука | uk_UK |
dc.subject | soft cheese product | uk_UK |
dc.subject | powdered concentrate peanut kernels | uk_UK |
dc.subject | corn flour | uk_UK |
dc.title | Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру, виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів | uk_UK |
dc.title.alternative | Изучение физико-химических свойств мягкого сыра, изготовленного с применением нетрадиционных ингредиентов. | uk_UK |
dc.title.alternative | The study of the physicochemical properties of soft cheese produced using non-traditional ingredients | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозна М. В. Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру.pdf | 207,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.