Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитрівна-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorДьяков, Олександр Георгійович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитриевна-
dc.contributor.authorПогожих, Николай Иванович-
dc.contributor.authorПак, Андрей Олегович-
dc.contributor.authorДьяков, Александр Георгиевич-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorLyubenco, Galina Dmitrivna-
dc.contributor.authorPogojih, Mikola Ivanovich-
dc.contributor.authorPak, Anriy Olegovich-
dc.contributor.authorDiakov, Olexandr Georgievich-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.date.accessioned2015-06-25T08:51:55Z-
dc.date.available2015-06-25T08:51:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛюбенко Г. Д. Дослідження зміни стану вологи в термостійкій молоковмісній начинці [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. І. Погожих, А. О. Пак [та ін.] // French Journal of Scientific and Educational Research. - Paris : Paris University Press, 2014. - No.2. (12). - Vol. IV. - С. 142-150.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2614-
dc.descriptionScientifically substantiated and developed technology of thermoduric milk-containing filling with the use of hydrocolloids. Investigated changes in the total amount of free and bound of water thermoduric milk-containing filling before and after storage using the method of nuclear magnetic resonance and low-temperature calorimetric method.uk_UK
dc.description.abstractНауково обґрунтовано та розроблено технологію термостійкої молоковмісної начинки з застосуванням гідроколоїдів. Досліджено зміну загальної кількості вільної і зв’язаної вологи термостійкої молоковмісної начинки до і після зберігання за допомогою використання методу ядерно-магнітного резонансу та низькотемпературного калориметричного методу. Научно обоснована и разработана технология термостойкой молокосодержащей начинки с применением гидроколоидов. Исследовано изменение общего количества свободной и связанной влаги термостойкой молокосодержащей начинки до и после хранения посредством использования метода ядерно-магнитного резонанса и низкотемпературного калориметрического метода.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectгідроколоїдиuk_UK
dc.subjectмодифікований крохмальuk_UK
dc.subjectвільна вологаuk_UK
dc.subjectгидроколлоидыuk_UK
dc.subjectмодифицированный крахмалuk_UK
dc.subjectсвободная влагаuk_UK
dc.subjecthydrocolloiduk_UK
dc.subjectmodified starchuk_UK
dc.subjectfree moistureuk_UK
dc.titleДослідження зміни стану вологи в термостійкій молоковмісній начинціuk_UK
dc.title.alternativeИсследование изменения состояния влаги в термостойкой молокосодержащей начинке.uk_UK
dc.title.alternativeАnalysis of changes the stare of water in thermoduric milk-containing fillinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко Г. Д. Дослідження зміни стану вологи в термостійкій.pdf255,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.