Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2623
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir-
dc.contributor.authorGurskyi, Petro-
dc.contributor.authorBiduk, Dmitro-
dc.contributor.authorPrasol, Dmitro-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір-
dc.contributor.authorГурський, Петро-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро-
dc.contributor.authorПрасол, Дмитро-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор-
dc.contributor.authorГурский, Петр-
dc.contributor.authorБидюк, Дмитрий-
dc.contributor.authorПрасол, Дмитрий-
dc.date.accessioned2015-06-25T11:29:52Z-
dc.date.available2015-06-25T11:29:52Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationThe impact of technological factors on reducing phenolic compound in sunflower seed kernels [Electronic resource] / F. V. Pertsevoy, P. Gurskyi, D. Biduk, D. Prasol // Journal of EcoAgriTourism. – Brasov, Romania, 2013. – С. 55–61uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2623-
dc.descriptionВ исследовании выявлено технологические факторы, которые отвечают сокращением фенольных соединений и Хлорогеновой кислоты, в цельного зерна или сломанные семена подсолнечника во время его hydi-othermal лечения. Важно отметить, что, в sensoiy анализ органолептических свойств был получен в гидротермально обработанных образцов., ступінь етерифікації, освіта структури, плівки з гелю, ІЧ-спектри.uk_UK
dc.description.abstractThe study revealed to a technological factors which are responding to reduced phenolic compounds and Chlorogenic acid, in whole-grain or broken sunflower seeds during its hydi-othermal treatment. It is important to point out that, the sensoiy analysis of organoleptic properties was obtained in the hydrothermal treated samples. В дослідженні виявлено технологічні фактори, які відповідають скороченням фенольних сполук і Хлорогенової кислоти, в цільного зерна або зламані насіння соняшнику під час його hydi-othermal лікування. Важливо відзначити, що, в sensoiy аналіз органолептичних властивостей було отримано в гидротермально оброблених зразків., ступінь етерифікації, освіта структури, плівки з гелю, ІЧ-спектри.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectsunflower seed kernelsuk_UK
dc.subjectphenolic compoundsuk_UK
dc.subjectядра насіння соняшникаuk_UK
dc.subjectфенольні сполукиuk_UK
dc.subjectядра семян подсолнухаuk_UK
dc.subjectфенольные соединенияuk_UK
dc.titleThe impact of technological factors on reducing phenolic compounds in sunflower seed kernelsuk_UK
dc.title.alternativeВплив технологічних факторів на зниження фенольних сполук насіння соняшникуuk_UK
dc.title.alternativeВлияние технологических факторов на снижение фенольных соединений семян подсолнечникаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf2,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.