Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2629
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorPrasol, Dmitro-
dc.contributor.authorKrapyvnytska, Irina-
dc.contributor.authorKuznetsova, T.-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorПрасол, Дмитро-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина-
dc.contributor.authorКузнєцова, Т.-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorПрасол, Дмитрий-
dc.contributor.authorКропивницкая, Ирина-
dc.contributor.authorКузнецова, Т.-
dc.date.accessioned2015-06-30T07:32:26Z-
dc.date.available2015-06-30T07:32:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationPertsevoy F.V. Research ir spectra pectins and gels on their basis [Electronic resource] / F. V. Pertsevoy, D. Prasol, I. Krapyvnytska, T. Kuznetsova // Journal of EcoAgriTourism. – Brasov, Romania, 2013. – С. 18-22.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2629-
dc.descriptionИзучены ИК-спектры высокого-эфира (КЭ=62-66%) и низкого-эфира (КЭ=31-36%) яблочного пектина в твердой фазе. В целях удаления различия в структуре образования этих пектин изучены ИК-спектры пленок сухих гелей (в системе пектин–сахар-кислота лимонная пищевая). Сравнение полученных ИК-спектров высушенных гелей с высокой и низкой Эстер - яблоках содержание пектинов показали, что для впервые упоминается пектин формируется прочная структура геля.uk_UK
dc.description.abstractStudied the IR-spectra high-ester (CE=62-66%) and of low-ester (CE=31-36%) apple pectin in solid phase. In order to delect differences in structure formation of these pectin studied the IR spectra of films of dry gels (system-pectin –sugar-citric acid). Comparison of the obtained IR spectra of dried gels from high-ester and low- ester apple pectins showed that for the first mentioned pectin formed a solid gel structure. Вивчені ІЧ-спектри високого-ефіру (КЕ=62-66%) і низького-ефіру (КЕ=31-36%) яблучного пектину в твердій фазі. Метою видалення відмінності в структурі освіти цих пектин вивчені ІЧ-спектри плівок сухих гелів (в системі пектин–цукор-кислота лимонна харчова). Порівняння отриманих спектрів висушених гелів з високою і низькою Естер - яблуках вміст пектинів показали, що для вперше згадується пектин формується міцна структура гелю.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectpectinuk_UK
dc.subjectIR-spectrauk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectІЧ-спектриuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectИК-спектрыuk_UK
dc.titleResearch ir spectra pectins and gels on their basisuk_UK
dc.title.alternativeДослідження іч-спектрів пектинів і гелів на їх основіuk_UK
dc.title.alternativeИсследования ик-спектров пектинов и гели на их основеuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf3,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.