Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2629
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.contributor.author | Prasol, Dmitro | - |
dc.contributor.author | Krapyvnytska, Irina | - |
dc.contributor.author | Kuznetsova, T. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Прасол, Дмитро | - |
dc.contributor.author | Крапівницька, Ірина | - |
dc.contributor.author | Кузнєцова, Т. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Прасол, Дмитрий | - |
dc.contributor.author | Кропивницкая, Ирина | - |
dc.contributor.author | Кузнецова, Т. | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-30T07:32:26Z | - |
dc.date.available | 2015-06-30T07:32:26Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Pertsevoy F.V. Research ir spectra pectins and gels on their basis [Electronic resource] / F. V. Pertsevoy, D. Prasol, I. Krapyvnytska, T. Kuznetsova // Journal of EcoAgriTourism. – Brasov, Romania, 2013. – С. 18-22. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2629 | - |
dc.description | Изучены ИК-спектры высокого-эфира (КЭ=62-66%) и низкого-эфира (КЭ=31-36%) яблочного пектина в твердой фазе. В целях удаления различия в структуре образования этих пектин изучены ИК-спектры пленок сухих гелей (в системе пектин–сахар-кислота лимонная пищевая). Сравнение полученных ИК-спектров высушенных гелей с высокой и низкой Эстер - яблоках содержание пектинов показали, что для впервые упоминается пектин формируется прочная структура геля. | uk_UK |
dc.description.abstract | Studied the IR-spectra high-ester (CE=62-66%) and of low-ester (CE=31-36%) apple pectin in solid phase. In order to delect differences in structure formation of these pectin studied the IR spectra of films of dry gels (system-pectin –sugar-citric acid). Comparison of the obtained IR spectra of dried gels from high-ester and low- ester apple pectins showed that for the first mentioned pectin formed a solid gel structure. Вивчені ІЧ-спектри високого-ефіру (КЕ=62-66%) і низького-ефіру (КЕ=31-36%) яблучного пектину в твердій фазі. Метою видалення відмінності в структурі освіти цих пектин вивчені ІЧ-спектри плівок сухих гелів (в системі пектин–цукор-кислота лимонна харчова). Порівняння отриманих спектрів висушених гелів з високою і низькою Естер - яблуках вміст пектинів показали, що для вперше згадується пектин формується міцна структура гелю. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | pectin | uk_UK |
dc.subject | IR-spectra | uk_UK |
dc.subject | пектин | uk_UK |
dc.subject | ІЧ-спектри | uk_UK |
dc.subject | пектин | uk_UK |
dc.subject | ИК-спектры | uk_UK |
dc.title | Research ir spectra pectins and gels on their basis | uk_UK |
dc.title.alternative | Дослідження іч-спектрів пектинів і гелів на їх основі | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследования ик-спектров пектинов и гели на их основе | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 3,52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.