Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2660
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Дмитрий Олегович | - |
dc.contributor.author | Гурский, Петр Васильевич | - |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Biduk, Dmitro Olegovich | - |
dc.contributor.author | Gursky, Petro Vasilovich | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-07T08:42:55Z | - |
dc.date.available | 2015-07-07T08:42:55Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного [Електронний ресурс] / Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - Х., 2014. - Вип. 152. - С. 267-273. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2660 | - |
dc.description | Рresented research on the impact of plant filler content type emulsion based kernel sunflower seeds on the structural and mechanical properties of the product cottage cheese with its use. | uk_UK |
dc.description.abstract | Наведені дослідження щодо впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на основі ядра соняшникового насіння на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного з його використанням. Приведены исследования по влиянию содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на основе ядра семян подсолнечника на структурно-механические показатели продукта сырного кисломолочного с его использованием. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка | uk_UK |
dc.subject | рослинний наповнювач емульсійного типу | uk_UK |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UK |
dc.subject | растительный наполнитель эмульсионного типа | uk_UK |
dc.subject | творог | uk_UK |
dc.subject | vegetable filler emulsion type | uk_UK |
dc.subject | cottage cheese | uk_UK |
dc.title | Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование влияния содержания растительного наполнителя эмульсионной типа на структурно-механические показатели продукта творожного. | uk_UK |
dc.title.alternative | Study of the content of plant type filler emulsion on the structural and mechanical properties of cheese fermented milk product | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бідюк Д. О. Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача.pdf | 201,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.