Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2660
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorБидюк, Дмитрий Олегович-
dc.contributor.authorГурский, Петр Васильевич-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorBiduk, Dmitro Olegovich-
dc.contributor.authorGursky, Petro Vasilovich-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2015-07-07T08:42:55Z-
dc.date.available2015-07-07T08:42:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного [Електронний ресурс] / Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - Х., 2014. - Вип. 152. - С. 267-273.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2660-
dc.descriptionРresented research on the impact of plant filler content type emulsion based kernel sunflower seeds on the structural and mechanical properties of the product cottage cheese with its use.uk_UK
dc.description.abstractНаведені дослідження щодо впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на основі ядра соняшникового насіння на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного з його використанням. Приведены исследования по влиянию содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на основе ядра семян подсолнечника на структурно-механические показатели продукта сырного кисломолочного с его использованием.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectрослинний наповнювач емульсійного типуuk_UK
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UK
dc.subjectрастительный наполнитель эмульсионного типаuk_UK
dc.subjectтворогuk_UK
dc.subjectvegetable filler emulsion typeuk_UK
dc.subjectcottage cheeseuk_UK
dc.titleДослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоuk_UK
dc.title.alternativeИсследование влияния содержания растительного наполнителя эмульсионной типа на структурно-механические показатели продукта творожного.uk_UK
dc.title.alternativeStudy of the content of plant type filler emulsion on the structural and mechanical properties of cheese fermented milk productuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бідюк Д. О. Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача.pdf201,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.