Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2667
Title: Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Other Titles: Применение бета-каротина в качестве натурального красителя в колбасных продуктах.
The use of beta-carotene as a natural dye in sausages products
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Keywords: каротин
біологічно активні речовини
ковбаса
каротин
биологически активные вещества
колбаса
carotene
biological active substances
sausage
Issue Date: 2015
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет
Citation: Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Праці. - Мелітополь: ТДАТУ, 2015. - Вип. 15. - Т. 1. - С. 226-234.
Abstract: Дану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами.
Description: This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2667
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.