Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2667
Назва: Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Інші назви: Применение бета-каротина в качестве натурального красителя в колбасных продуктах.
The use of beta-carotene as a natural dye in sausages products
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Ключові слова: каротин
біологічно активні речовини
ковбаса
каротин
биологически активные вещества
колбаса
carotene
biological active substances
sausage
Дата публікації: 2015
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Праці. - Мелітополь: ТДАТУ, 2015. - Вип. 15. - Т. 1. - С. 226-234.
Короткий огляд (реферат): Дану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами.
Опис: This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2667
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника.pdf445,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.