Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2670
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Николай Федорович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Shilman, Lev Zalmanovich | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Mykola Fedorovych | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-08T07:50:28Z | - |
dc.date.available | 2015-07-08T07:50:28Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Исследование аминокислотного состава сырного продукта после низкотемпературного хранения [Електронний ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Н. Ф. Перцевой, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания - 2014 : материалы Международной VIII научно-практической конференции, (25-27 ноября 2014 г.) : сборник научных трудов. - Саратов : ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ", 2014. - С. 263-265. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2670 | - |
dc.description | Developed a new method for producing frozen soft cheese product based on skimmed milk and enriched with herbal additives - concentrate peanut kernels and corn flour. | uk_UK |
dc.description.abstract | Разработан новый способ получения сырного продукта мягкого замороженного на основе сухого обезжиренного молока и обогащенного растительными добавками − концентратом ядра арахиса и мукой кукурузной. Розроблений новий спосіб отримання сирного продукту м'якого замороженого на основі сухого знежиреного молока і збагаченого рослинними добавками - концентратом ядра арахісу і борошном кукурудзяним. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ" | uk_UK |
dc.subject | сырный продукт мягкий | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахиса, | uk_UK |
dc.subject | замораживание | uk_UK |
dc.subject | сирний продукт м'який | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахісу | uk_UK |
dc.subject | заморожування | uk_UK |
dc.subject | soft cheese product | uk_UK |
dc.subject | concentrate peanut kernels | uk_UK |
dc.subject | freeze | uk_UK |
dc.title | Исследование аминокислотного состава сырного продукта после низкотемпературного хранения | uk_UK |
dc.title.alternative | Дослідження амінокислотного складу сирного продукту після низькотемпературного зберігання. | uk_UK |
dc.title.alternative | Investigation of amino acid composition of cheese product after low temperature storage | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозная М. В. Исследование аминокислотного состава сырного продукта после низкотемпературного хранения.pdf | 70,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.