Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2670
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorПерцевой, Николай Федорович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorShilman, Lev Zalmanovich-
dc.contributor.authorPertsevoy, Mykola Fedorovych-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2015-07-08T07:50:28Z-
dc.date.available2015-07-08T07:50:28Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationИсследование аминокислотного состава сырного продукта после низкотемпературного хранения [Електронний ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Н. Ф. Перцевой, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания - 2014 : материалы Международной VIII научно-практической конференции, (25-27 ноября 2014 г.) : сборник научных трудов. - Саратов : ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ", 2014. - С. 263-265.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2670-
dc.descriptionDeveloped a new method for producing frozen soft cheese product based on skimmed milk and enriched with herbal additives - concentrate peanut kernels and corn flour.uk_UK
dc.description.abstractРазработан новый способ получения сырного продукта мягкого замороженного на основе сухого обезжиренного молока и обогащенного растительными добавками − концентратом ядра арахиса и мукой кукурузной. Розроблений новий спосіб отримання сирного продукту м'якого замороженого на основі сухого знежиреного молока і збагаченого рослинними добавками - концентратом ядра арахісу і борошном кукурудзяним.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ"uk_UK
dc.subjectсырный продукт мягкийuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахиса,uk_UK
dc.subjectзамораживаниеuk_UK
dc.subjectсирний продукт м'якийuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахісуuk_UK
dc.subjectзаморожуванняuk_UK
dc.subjectsoft cheese productuk_UK
dc.subjectconcentrate peanut kernelsuk_UK
dc.subjectfreezeuk_UK
dc.titleИсследование аминокислотного состава сырного продукта после низкотемпературного храненияuk_UK
dc.title.alternativeДослідження амінокислотного складу сирного продукту після низькотемпературного зберігання.uk_UK
dc.title.alternativeInvestigation of amino acid composition of cheese product after low temperature storageuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.