Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2671
Назва: | Перспективы разработки сырного продукта мягкого с комбинированным рецептурным составом |
Інші назви: | Перспективи розробки сирного продукту м'якого з комбінованим рецептурним складом. Рrospects for the development of the cheese product soft with combined formulations |
Автори: | Обозная, Маргарита Васильевна Шильман, Лев Залманович Перцевой, Николай Федорович Перцевой, Федор Всеволодович Обозна, Маргарита Василівна Шильман, Лев Залманович Перцевой, Микола Федорович Перцевой, Федір Всеволодович Obozna, Margarita Vasilivna Shilman, Lev Zalmanovich Pertsevoy, Mykola Fedorovych Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
Ключові слова: | сырный продукт мягкий концентрат ядра арахиса мука кукурузная сирний продукт м'який концентрат ядра арахісу борошно кукурудзяне soft cheese product concentrate peanut kernels corn flour |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ" |
Бібліографічний опис: | Обозная М. В. Перспективы разработки сырного продукта мягкого с комбинированным рецептурным составом [Електронний ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Н. Ф. Перцевой, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания − 2014 : материалы Международной VIII научно-практической конференции, (25-27 ноября 2014 г.) : сборник научных трудов. - Саратов : ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ", 2014. - С. 265-267. |
Короткий огляд (реферат): | Предложен, научно-обоснован и разработан новый способ получения сырного продукта мягкого на основе сухого обезжиренного молока и обогащенного растительными добавками − концентратом ядра арахиса и мукой кукурузной. Запропонований, науково-обгрунтований і розроблений новий спосіб отримання сирного продукту м'якого на основі сухого знежиреного молока і збагаченого рослинними добавками - концентратом ядра арахісу і борошном кукурудзяним. |
Опис: | Рroposed, science-based and developed a new method for producing soft cheese product based on skimmed milk and enriched with herbal additives - concentrate peanut kernels and corn flour. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2671 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозная М. В. Перспективы разработки сырного продукта.pdf | 72,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.