Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2671
Назва: Перспективы разработки сырного продукта мягкого с комбинированным рецептурным составом
Інші назви: Перспективи розробки сирного продукту м'якого з комбінованим рецептурним складом.
Рrospects for the development of the cheese product soft with combined formulations
Автори: Обозная, Маргарита Васильевна
Шильман, Лев Залманович
Перцевой, Николай Федорович
Перцевой, Федор Всеволодович
Обозна, Маргарита Василівна
Шильман, Лев Залманович
Перцевой, Микола Федорович
Перцевой, Федір Всеволодович
Obozna, Margarita Vasilivna
Shilman, Lev Zalmanovich
Pertsevoy, Mykola Fedorovych
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Ключові слова: сырный продукт мягкий
концентрат ядра арахиса
мука кукурузная
сирний продукт м'який
концентрат ядра арахісу
борошно кукурудзяне
soft cheese product
concentrate peanut kernels
corn flour
Дата публікації: 2014
Видавництво: ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ"
Бібліографічний опис: Обозная М. В. Перспективы разработки сырного продукта мягкого с комбинированным рецептурным составом [Електронний ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Н. Ф. Перцевой, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания − 2014 : материалы Международной VIII научно-практической конференции, (25-27 ноября 2014 г.) : сборник научных трудов. - Саратов : ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ", 2014. - С. 265-267.
Короткий огляд (реферат): Предложен, научно-обоснован и разработан новый способ получения сырного продукта мягкого на основе сухого обезжиренного молока и обогащенного растительными добавками − концентратом ядра арахиса и мукой кукурузной. Запропонований, науково-обгрунтований і розроблений новий спосіб отримання сирного продукту м'якого на основі сухого знежиреного молока і збагаченого рослинними добавками - концентратом ядра арахісу і борошном кукурудзяним.
Опис: Рroposed, science-based and developed a new method for producing soft cheese product based on skimmed milk and enriched with herbal additives - concentrate peanut kernels and corn flour.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2671
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обозная М. В. Перспективы разработки сырного продукта.pdf72,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.