Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2672
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Дмитрий Олегович | - |
dc.contributor.author | Гурский, Петр Васильевич | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.contributor.author | Biduk, Dmitro Olegovich | - |
dc.contributor.author | Gursky, Petro Vasilovich | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-08T10:54:42Z | - |
dc.date.available | 2015-07-08T10:54:42Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В. Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - Х. : ХНТУ, 2014. - Вип. 152. - С. 286-292. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2672 | - |
dc.description | Мounted shelf life of the cheese product with herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physico-chemical characteristics of the product. | uk_UK |
dc.description.abstract | Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии вследствие исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка | uk_UK |
dc.subject | сирний продукт м'який | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахісу | uk_UK |
dc.subject | заморожування | uk_UK |
dc.subject | сырный продукт мягкий | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахиса | uk_UK |
dc.subject | замораживания | uk_UK |
dc.subject | soft cheese product | uk_UK |
dc.subject | concentrate peanut kernels | uk_UK |
dc.subject | freeze | uk_UK |
dc.title | Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование срока хранения сырный продукт с растительными добавками в замороженном состоянии. | uk_UK |
dc.title.alternative | Rationale cheese shelf life of herbal supplements frozen | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозна М. В. Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту.pdf | 205,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.