Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2672
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorБидюк, Дмитрий Олегович-
dc.contributor.authorГурский, Петр Васильевич-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorBiduk, Dmitro Olegovich-
dc.contributor.authorGursky, Petro Vasilovich-
dc.date.accessioned2015-07-08T10:54:42Z-
dc.date.available2015-07-08T10:54:42Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОбозна М. В. Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - Х. : ХНТУ, 2014. - Вип. 152. - С. 286-292.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2672-
dc.descriptionМounted shelf life of the cheese product with herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physico-chemical characteristics of the product.uk_UK
dc.description.abstractВстановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии вследствие исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectсирний продукт м'якийuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахісуuk_UK
dc.subjectзаморожуванняuk_UK
dc.subjectсырный продукт мягкийuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахисаuk_UK
dc.subjectзамораживанияuk_UK
dc.subjectsoft cheese productuk_UK
dc.subjectconcentrate peanut kernelsuk_UK
dc.subjectfreezeuk_UK
dc.titleОбгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому станіuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование срока хранения сырный продукт с растительными добавками в замороженном состоянии.uk_UK
dc.title.alternativeRationale cheese shelf life of herbal supplements frozenuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обозна М. В. Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту.pdf205,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.