Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2015-07-21T10:49:33Z-
dc.date.available2015-07-21T10:49:33Z-
dc.date.issued2015-03-24-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, (24-25 березня 2015 р.). - К.: НУХТ, 2015. - С. 478-480.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2695-
dc.descriptionExploring a model of ground beef found that along with the amount of salt on the value of the water activity significantly impacted by the level of active acidity. Also found that one possible way of enhancing the sustainability of smoked sausages during storage is also a more rigid regimes of heat treatment and modern packaging materials with controlled gas environments or vacuum.uk_UK
dc.description.abstractДосліджуючи модельний яловичий фарш встановили, що поряд з кількістю солі на величину показника активності води істотно впливає і рівень активної кислотності. Також встановлено, що можливим шляхом підвищення стійкості сирокопчених ковбас при зберіганні є також застосування більш жорстких режимів термічної обробки та сучасні пакувальні матеріали з регульованими газовими середовищами або вакуумуванням. Исследуя модельный говяжий фарша установили, что наряду с количеством соли на величину показателя активности воды существенно влияет и уровень активной кислотности. Также установлено, что возможным путем повышения устойчивости сырокопченых колбас при хранении является также применение более жестких режимов термической обработки и современные упаковочные материалы с регулируемыми газовыми средами или вакуумированием.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНУХТuk_UK
dc.subjectсирокопченіuk_UK
dc.subjectактивність водиuk_UK
dc.subjectкислотністьuk_UK
dc.subjectсырокопченыеuk_UK
dc.subjectактивность водыuk_UK
dc.subjectкислотностьuk_UK
dc.subjectsmoked sausageuk_UK
dc.subjectwater activityuk_UK
dc.subjectacidityuk_UK
dc.titleШляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбасuk_UK
dc.title.alternativeПути увеличения сроков хранения сырокопченых колбас.uk_UK
dc.title.alternativeWays to increase the shelf life of smoked sausagesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.