Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2697
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-21T11:24:29Z | - |
dc.date.available | 2015-07-21T11:24:29Z | - |
dc.date.issued | 2015-05-14 | - |
dc.identifier.citation | Болгова Н. В. Продукти харчування нової генерації [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція, (14 травня 2015 р.). - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 56-58. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2697 | - |
dc.description | Thus, interest in the development of products of the new generation is growing steadily. In connection with the development of adverse environmental factors there is a demand for innovative food products, modification of existing food products aimed at improving the nutritional value and safety that requires new raw materials, functional ingredients and processing methods. A new awareness of the problem of causal relationships in the food system – the body was the basis for the development of the modern generation products enriched with nutraceuticals, dietary supplements that improve overall nutrition, promote health, reduce the risk of various pathologies. | uk_UK |
dc.description.abstract | Таким чином, зацікавленість до розробок продуктів нової генерації неухильно зростає. У зв'язку з розвитком несприятливих факторів зовнішнього середовища виникає попит на інноваційні продукти харчування, модифікації існуючих продуктів харчування, спрямовані на підвищення харчової цінності і безпеки, що вимагає нових видів сировини, функціональних інгредієнтів і способів переробки. Нове усвідомлення проблеми причинно-наслідкових взаємовідносин в системі їжа – організм послужило базою для розробки сучасного покоління продуктів, збагачених нутріцевтиками, біологічно активними добавками, що сприяють поліпшенню структури харчування, зміцненню здоров'я, знижують ризик виникнення різних патологій. Таким образом, заинтересованность к разработкам продуктов новой генерации неуклонно растет. В связи с развитием неблагоприятных факторов внешней среды возникает спрос на инновационные продукты питания, модификации существующих продуктов питания, направленные на повышение пищевой ценности и безопасности, что требует новых видов сырья, функциональных ингредиентов и способов переработки. Новое осознание проблемы причинно-следственных взаимоотношений в системе пища – организм послужило базой для разработки современного поколения продуктов, обогащенных нутрицевтиками, биологически активными добавками, способствующими улучшению структуры питания, укреплению здоровья, снижают риск возникновения различных патологий. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UK |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UK |
dc.subject | нутріцевтики | uk_UK |
dc.subject | функциональные ингредиенты | uk_UK |
dc.subject | нутрицевтики | uk_UK |
dc.subject | functional ingredients | uk_UK |
dc.subject | nutraceuticals | uk_UK |
dc.title | Продукти харчування нової генерації | uk_UK |
dc.title.alternative | Продукты питания новой генерации. | uk_UK |
dc.title.alternative | The food of a new generation | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н. В. Продукти харчування нової генерації.pdf | 107,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.