Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2015-07-21T11:24:29Z-
dc.date.available2015-07-21T11:24:29Z-
dc.date.issued2015-05-14-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Продукти харчування нової генерації [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція, (14 травня 2015 р.). - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 56-58.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2697-
dc.descriptionThus, interest in the development of products of the new generation is growing steadily. In connection with the development of adverse environmental factors there is a demand for innovative food products, modification of existing food products aimed at improving the nutritional value and safety that requires new raw materials, functional ingredients and processing methods. A new awareness of the problem of causal relationships in the food system – the body was the basis for the development of the modern generation products enriched with nutraceuticals, dietary supplements that improve overall nutrition, promote health, reduce the risk of various pathologies.uk_UK
dc.description.abstractТаким чином, зацікавленість до розробок продуктів нової генерації неухильно зростає. У зв'язку з розвитком несприятливих факторів зовнішнього середовища виникає попит на інноваційні продукти харчування, модифікації існуючих продуктів харчування, спрямовані на підвищення харчової цінності і безпеки, що вимагає нових видів сировини, функціональних інгредієнтів і способів переробки. Нове усвідомлення проблеми причинно-наслідкових взаємовідносин в системі їжа – організм послужило базою для розробки сучасного покоління продуктів, збагачених нутріцевтиками, біологічно активними добавками, що сприяють поліпшенню структури харчування, зміцненню здоров'я, знижують ризик виникнення різних патологій. Таким образом, заинтересованность к разработкам продуктов новой генерации неуклонно растет. В связи с развитием неблагоприятных факторов внешней среды возникает спрос на инновационные продукты питания, модификации существующих продуктов питания, направленные на повышение пищевой ценности и безопасности, что требует новых видов сырья, функциональных ингредиентов и способов переработки. Новое осознание проблемы причинно-следственных взаимоотношений в системе пища – организм послужило базой для разработки современного поколения продуктов, обогащенных нутрицевтиками, биологически активными добавками, способствующими улучшению структуры питания, укреплению здоровья, снижают риск возникновения различных патологий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectфункціональні інгредієнтиuk_UK
dc.subjectнутріцевтикиuk_UK
dc.subjectфункциональные ингредиентыuk_UK
dc.subjectнутрицевтикиuk_UK
dc.subjectfunctional ingredientsuk_UK
dc.subjectnutraceuticalsuk_UK
dc.titleПродукти харчування нової генераціїuk_UK
dc.title.alternativeПродукты питания новой генерации.uk_UK
dc.title.alternativeThe food of a new generationuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н. В. Продукти харчування нової генерації.pdf107,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.