Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2777
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Душина, В. О. | - |
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Душина, В. А. | - |
dc.contributor.author | Приходько, Н. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-09T07:05:11Z | - |
dc.date.available | 2015-09-09T07:05:11Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Душина В. О. Методи зберігання і консервування м’ясних консервів [Електронний ресурс] / В. О. Душина, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 86. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2777 | - |
dc.description | Питание было, есть и будет на ближайшее время единственным полным и перманентным средством удовлетворения потребностей организма человека в питательных веществах, которые компенсируют его затраты на подвижную, умственную, эмоциональную и другие составляющие жизнедеятельности. Издавна у многих народов существовали способы заготовки пищи впрок: сначала для себя и своего племени, а позже - и для снаряжения армий или экспедиций. | uk_UK |
dc.description.abstract | Харчування було, є і залишатиметься на найближчий час єдиним тотальним і перманентним засобом задоволення потреб організму людини у поживних речовинах, які компенсують його витрати на рухливу, розумову, емоційну та інші складові життєдіяльності. Здавна у багатьох народів існували способи заготовки їжі про запас: спочатку для себе і свого племені, а пізніше - і для спорядження армій або експедицій. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | метод консервування | uk_UK |
dc.subject | термін зберігання | uk_UK |
dc.subject | м'ясні продукти | uk_UK |
dc.subject | метод консервирования | uk_UK |
dc.subject | срок хранения | uk_UK |
dc.subject | мясные продукты | uk_UK |
dc.title | Методи зберігання і консервування м’ясних консервів | uk_UK |
dc.title.alternative | Методы хранения и консервирования мясных консервов | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Душина В. О. Методи зберігання і консервування м’ясних консервів.pdf | 71,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.