Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2781| Назва: | Аналіз показників якості м’яса забійних свиней |
| Інші назви: | Анализ показателей качества мяса убойных свиней |
| Автори: | Чех, О. О. Приходько, М. Ф. Чех, А. А. Приходько, Н. Ф. |
| Ключові слова: | якість м’яса м’ясо забійних тварин м’ясо свиней качество мяса мясо убойных животных мясо свиней |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней [Електронний ресурс] / О. О. Чех, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 96. |
| Короткий огляд (реферат): | Визначення органолептичних, фізико-хімічних та біохімічних показників забезпечить належну ідентифікацію м’яса свиней за ознаками NOR та PSE і вирішить питання щодо його раціонального використання. |
| Опис: | Определение органолептических, физико-химических и биохимических показателей обеспечит надлежащую идентификацию мяса свиней по признакам NOR и PSE и решит вопрос о его рациональном использовании. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2781 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней.pdf | 71,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.