Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2782
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечипоренко, М. О.-
dc.contributor.authorПриходько, М. Ф.-
dc.contributor.authorНечипоренко, М. А.-
dc.contributor.authorПриходько, Н. Ф.-
dc.date.accessioned2015-09-09T12:10:22Z-
dc.date.available2015-09-09T12:10:22Z-
dc.date.issued2015-04-20-
dc.identifier.citationНечипоренко М. О. Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 101.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2782-
dc.descriptionВнедрение и использование «новинок» в копчении колбас увеличивает объемы готовой продукции, снижает себестоимость и улучшает органолептические характеристики готовых изделий.uk_UK
dc.description.abstractВпровадження та використання «новинок» у коптінні ковбасних виробів збільшує об’єми готової продукції, знижує собівартість та покращує органолептичні характеристики готових виробів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectковбасні виробиuk_UK
dc.subjectкопченняuk_UK
dc.subjectколбасные изделияuk_UK
dc.subjectкопчениеuk_UK
dc.titleКонсервуюча дія коптіння на ковбасні виробиuk_UK
dc.title.alternativeКонсервирующее действие копчения на колбасные изделияuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нечипоренко М. О. Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби.pdf80,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.