Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2782
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечипоренко, М. О. | - |
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Нечипоренко, М. А. | - |
dc.contributor.author | Приходько, Н. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-09T12:10:22Z | - |
dc.date.available | 2015-09-09T12:10:22Z | - |
dc.date.issued | 2015-04-20 | - |
dc.identifier.citation | Нечипоренко М. О. Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 101. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2782 | - |
dc.description | Внедрение и использование «новинок» в копчении колбас увеличивает объемы готовой продукции, снижает себестоимость и улучшает органолептические характеристики готовых изделий. | uk_UK |
dc.description.abstract | Впровадження та використання «новинок» у коптінні ковбасних виробів збільшує об’єми готової продукції, знижує собівартість та покращує органолептичні характеристики готових виробів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UK |
dc.subject | копчення | uk_UK |
dc.subject | колбасные изделия | uk_UK |
dc.subject | копчение | uk_UK |
dc.title | Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби | uk_UK |
dc.title.alternative | Консервирующее действие копчения на колбасные изделия | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нечипоренко М. О. Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби.pdf | 80,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.