Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2785
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дегтярьова, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Дегтярева, Ю. Н. | - |
dc.contributor.author | Приходько, Н. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-10T10:23:23Z | - |
dc.date.available | 2015-09-10T10:23:23Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-01 | - |
dc.identifier.citation | Дегтярьова Ю. М. Новітні технологічні впровадження у сировиробництві [Електронний ресурс] / Ю. М. Дегтярьова, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 21. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2785 | - |
dc.description | В современном сыроварении уже активно используют такие инновационные решения как применение жидких ферментных препаратов, что дает лучшие результаты чем сухой фермент, и не имеет побочных эффектов, и в связи с сырьевой проблемой, которая выражается именно в недостатке качественного сырья, новые более «мягкие» условия производства и восстановления сухого молока позволяют, несмотря на сезонность, производить сыры с высокими показателями качества продукта. | uk_UK |
dc.description.abstract | У сучасному сироварінні вже активно використовують такі інноваційні рішення як застосування рідких ферментних препаратів, що дає кращі результати ніж сухий фермент, і не має побічних ефектів, та у зв’язку з сировинною проблемою, яка виражається саме у нестачі якісної сировини, нові більш «м’які» умови виробництва та відновлення сухого молока дозволяють, не зважаючи на сезонність, виробляти сири із високими показниками якості продукту. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | сировиробництво | uk_UK |
dc.subject | нові технології переробки молока | uk_UK |
dc.subject | сыропроизводство | uk_UK |
dc.subject | новые технологии переработки молока | uk_UK |
dc.title | Новітні технологічні впровадження у сировиробництві | uk_UK |
dc.title.alternative | Новейшие технологические внедрения в сиропроизводстве | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дегтярьова Ю. М. Новітні технологічні впровадження у сировиробництві.PDF | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.