Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2785
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДегтярьова, Ю. М.-
dc.contributor.authorПриходько, М. Ф.-
dc.contributor.authorДегтярева, Ю. Н.-
dc.contributor.authorПриходько, Н. Ф.-
dc.date.accessioned2015-09-10T10:23:23Z-
dc.date.available2015-09-10T10:23:23Z-
dc.date.issued2014-11-01-
dc.identifier.citationДегтярьова Ю. М. Новітні технологічні впровадження у сировиробництві [Електронний ресурс] / Ю. М. Дегтярьова, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 21.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2785-
dc.descriptionВ современном сыроварении уже активно используют такие инновационные решения как применение жидких ферментных препаратов, что дает лучшие результаты чем сухой фермент, и не имеет побочных эффектов, и в связи с сырьевой проблемой, которая выражается именно в недостатке качественного сырья, новые более «мягкие» условия производства и восстановления сухого молока позволяют, несмотря на сезонность, производить сыры с высокими показателями качества продукта.uk_UK
dc.description.abstractУ сучасному сироварінні вже активно використовують такі інноваційні рішення як застосування рідких ферментних препаратів, що дає кращі результати ніж сухий фермент, і не має побічних ефектів, та у зв’язку з сировинною проблемою, яка виражається саме у нестачі якісної сировини, нові більш «м’які» умови виробництва та відновлення сухого молока дозволяють, не зважаючи на сезонність, виробляти сири із високими показниками якості продукту.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсировиробництвоuk_UK
dc.subjectнові технології переробки молокаuk_UK
dc.subjectсыропроизводствоuk_UK
dc.subjectновые технологии переработки молокаuk_UK
dc.titleНовітні технологічні впровадження у сировиробництвіuk_UK
dc.title.alternativeНовейшие технологические внедрения в сиропроизводствеuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.