Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2787
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Рябік, С. В. | - |
dc.contributor.author | Приходько, Н. Ф. | - |
dc.contributor.author | Рябик, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-10T12:03:04Z | - |
dc.date.available | 2015-09-10T12:03:04Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-01 | - |
dc.identifier.citation | Приходько М. Ф. Дозрівання сиру та його вплив на якість продукту [Електронний ресурс] / М. Ф. Приходько, С. В. Рябік // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 10. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2787 | - |
dc.description | Созревание сыра представляет собой сложный комплекс взаимосвязанных микробиологических, биохимических и физико-химических процессов, протекающих в сырной массе. При этом все ее составные части (молочный сахар, жир, минеральные соли и др.) испытывают обусловленные преобразования, в результате которых и формируются органолептические свойства (показатели) зрелого сыра. Продукты, образующиеся при молочнокислом брожении, играют важную роль при выработке и созревании сыра. Так, молочная кислота уже при созревании молока способствует повышению его сыропридатности (увеличению содержания растворимых солей кальция). | uk_UK |
dc.description.abstract | Дозрівання сиру являє собою складний комплекс взаємозалежних мікробіологічних, біохімічних і фізико-хімічних процесів, що протікають у сирній масі. При цьому всі її складові частини (молочний цукор, жир, мінеральні солі й ін.) зазнають обумовлених перетвореннь, у результаті яких і формуються органолептичні властивості (показники) зрілого сиру. Продукти, що утворюються при молочнокислому бродінні, відіграють важливу роль при виробленні і дозріванні сиру. Так, молочна кислота вже при дозріванні молока сприяє підвищенню його сиропридатності (збільшенню вмісту розчинних солей кальцію). | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | сировиробництво | uk_UK |
dc.subject | якість продукту | uk_UK |
dc.subject | сичужні сири | uk_UK |
dc.subject | сыропроизводство | uk_UK |
dc.subject | качество продукта | uk_UK |
dc.subject | сычужные сыры | uk_UK |
dc.title | Дозрівання сиру та його вплив на якість продукту | uk_UK |
dc.title.alternative | Созревание сыра и его влияние на качество продукта | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Приходько М. Ф. Дозрівання сиру та його вплив на якість продукту.PDF | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.