Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2787
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, М. Ф.-
dc.contributor.authorРябік, С. В.-
dc.contributor.authorПриходько, Н. Ф.-
dc.contributor.authorРябик, С. В.-
dc.date.accessioned2015-09-10T12:03:04Z-
dc.date.available2015-09-10T12:03:04Z-
dc.date.issued2014-11-01-
dc.identifier.citationПриходько М. Ф. Дозрівання сиру та його вплив на якість продукту [Електронний ресурс] / М. Ф. Приходько, С. В. Рябік // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 10.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2787-
dc.descriptionСозревание сыра представляет собой сложный комплекс взаимосвязанных микробиологических, биохимических и физико-химических процессов, протекающих в сырной массе. При этом все ее составные части (молочный сахар, жир, минеральные соли и др.) испытывают обусловленные преобразования, в результате которых и формируются органолептические свойства (показатели) зрелого сыра. Продукты, образующиеся при молочнокислом брожении, играют важную роль при выработке и созревании сыра. Так, молочная кислота уже при созревании молока способствует повышению его сыропридатности (увеличению содержания растворимых солей кальция).uk_UK
dc.description.abstractДозрівання сиру являє собою складний комплекс взаємозалежних мікробіологічних, біохімічних і фізико-хімічних процесів, що протікають у сирній масі. При цьому всі її складові частини (молочний цукор, жир, мінеральні солі й ін.) зазнають обумовлених перетвореннь, у результаті яких і формуються органолептичні властивості (показники) зрілого сиру. Продукти, що утворюються при молочнокислому бродінні, відіграють важливу роль при виробленні і дозріванні сиру. Так, молочна кислота вже при дозріванні молока сприяє підвищенню його сиропридатності (збільшенню вмісту розчинних солей кальцію).uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсировиробництвоuk_UK
dc.subjectякість продуктуuk_UK
dc.subjectсичужні сириuk_UK
dc.subjectсыропроизводствоuk_UK
dc.subjectкачество продуктаuk_UK
dc.subjectсычужные сырыuk_UK
dc.titleДозрівання сиру та його вплив на якість продуктуuk_UK
dc.title.alternativeСозревание сыра и его влияние на качество продуктаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.