Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2843
Назва: | Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас |
Інші назви: | Использование натуральных антиоксидантов в производстве колбас. The use of natural antioxidants in the production of sausages |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Божко, Наталья Владимировна Bozhko, Natalia Vladimirovna |
Ключові слова: | каротин біологічно активні речовини ковбаса каротин биологически активные вещества колбаса carotene biological active substances sausage |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Видавництво "Полісся" |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Органічне виробництво і продовольча безпека. - Житомир : Видавництво "Полісся", 2015. - С. 390-394. |
Короткий огляд (реферат): | Дану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами. |
Опис: | This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2843 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас.pdf | 254,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.