Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2843
Назва: Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас
Інші назви: Использование натуральных антиоксидантов в производстве колбас.
The use of natural antioxidants in the production of sausages
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Божко, Наталья Владимировна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Ключові слова: каротин
біологічно активні речовини
ковбаса
каротин
биологически активные вещества
колбаса
carotene
biological active substances
sausage
Дата публікації: 2015
Видавництво: Видавництво "Полісся"
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Органічне виробництво і продовольча безпека. - Житомир : Видавництво "Полісся", 2015. - С. 390-394.
Короткий огляд (реферат): Дану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами.
Опис: This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2843
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.