Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2848
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрухова, А. | - |
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Андрухова, А. | - |
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-20T10:39:13Z | - |
dc.date.available | 2015-10-20T10:39:13Z | - |
dc.date.issued | 2014-04-14 | - |
dc.identifier.citation | Андрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами [Електронний ресурс] / А. Андрухова, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 164. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2848 | - |
dc.description | Актуальность выбранной темы заключается в том, что грибы, благодаря содержанию ароматических, экстрактивных и других своеобразных веществ, которые оказывают грибной мякоти приятный вкус, используют не только как самостоятельное блюдо, но и даже для приготовления супов, каш, соусов, рагу, картофельных блюд. Чаще всего грибы в блюдо входят как вспомогательный компонент, а не основной. | uk_UK |
dc.description.abstract | Актуальність вибраної теми полягає у тому, що гриби, завдяки вмісту ароматичних, екстрактивних та інших своєрідних речовин, які надають грибній м'якоті приємний смак, використовують не тільки як самостійну страву, але і навіть для приготування супів, каш, соусів, рагу, картопляних страв. Найчастіше гриби до страви входять як допоміжний компонент, а не основний. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | - |
dc.subject | гриби | uk_UK |
dc.subject | страви з грибів | uk_UK |
dc.subject | мікрохвильова піч | uk_UK |
dc.subject | грибы | uk_UK |
dc.subject | блюда из грибов | uk_UK |
dc.subject | микроволновая печь | uk_UK |
dc.title | Швидке приготування запечених грибів з овочами | uk_UK |
dc.title.alternative | Быстрое приготовление запеченных грибов с овощами | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Андрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.