Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрухова, А.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorАндрухова, А.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.date.accessioned2015-10-20T10:39:13Z-
dc.date.available2015-10-20T10:39:13Z-
dc.date.issued2014-04-14-
dc.identifier.citationАндрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами [Електронний ресурс] / А. Андрухова, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 164.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2848-
dc.descriptionАктуальность выбранной темы заключается в том, что грибы, благодаря содержанию ароматических, экстрактивных и других своеобразных веществ, которые оказывают грибной мякоти приятный вкус, используют не только как самостоятельное блюдо, но и даже для приготовления супов, каш, соусов, рагу, картофельных блюд. Чаще всего грибы в блюдо входят как вспомогательный компонент, а не основной.uk_UK
dc.description.abstractАктуальність вибраної теми полягає у тому, що гриби, завдяки вмісту ароматичних, екстрактивних та інших своєрідних речовин, які надають грибній м'якоті приємний смак, використовують не тільки як самостійну страву, але і навіть для приготування супів, каш, соусів, рагу, картопляних страв. Найчастіше гриби до страви входять як допоміжний компонент, а не основний.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університет-
dc.subjectгрибиuk_UK
dc.subjectстрави з грибівuk_UK
dc.subjectмікрохвильова пічuk_UK
dc.subjectгрибыuk_UK
dc.subjectблюда из грибовuk_UK
dc.subjectмикроволновая печьuk_UK
dc.titleШвидке приготування запечених грибів з овочамиuk_UK
dc.title.alternativeБыстрое приготовление запеченных грибов с овощамиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами.PDF3,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.