Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2850
Назва: | Удосконалення технології приготування пельменів |
Інші назви: | Усовершенствование технологии приготовления пельменей |
Автори: | Шкурат, О. Димитрієвич, Л. Р. Шкурат, А. Димитриевич, Л. Р. |
Ключові слова: | пельмені технологія приготування удосконалення технології пельмени технология приготовления усовершенствование технологии |
Дата публікації: | 14-кві-2014 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Шкурат О. Удосконалення технології приготування пельменів [Електронний ресурс] / О. Шкурат, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 162. |
Короткий огляд (реферат): | Останнім часом все частіше розглядається питання про дієтичне харчування та низькокалорійні страви. Звертається увага до борошняних страв, що мають високу калорійність, приємний зовнішній вигляд, добрі смакові якості, тому користуються високим попитом у населення. Харчова цінність залежить від виду борошна, його сорту і додаткових продуктів: яєць, молока, жиру. До борошняних страв відносяться пельмені, вареники, млинці, млинчики, оладки і інше. |
Опис: | В последнее время все чаще рассматривается вопрос о диетическом питании и низкокалорийных блюдах. Обращается внимание на мучные блюда, имеющие высокую калорийность, приятный внешний вид, хорошие вкусовые качества, поэтому пользуются высоким спросом у населения. Пищевая ценность зависит от вида муки, его сорта и дополнительных продуктов: яиц, молока, жира. к мучным блюдам относятся пельмени, вареники, блины, блинчики, оладьи и прочее. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2850 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шкурат О. Удосконалення технології приготування пельменів.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.