Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2851
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСкурихина, Л. А.-
dc.contributor.authorПавлоцкая, Л. Ф.-
dc.date.accessioned2015-10-21T11:56:42Z-
dc.date.available2015-10-21T11:56:42Z-
dc.date.issued2013-10-08-
dc.identifier.citationДимитрієвич Л. Р. Регулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м'яса [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Л. Ф. Павлоцька // Les problemes contemporains de la technosphere et de la formation des cadres d’ingenieurs : Recueil des exposes des participants de VII Conference Internationale scientifique et methodique, (Sousse, Tunisie, du 8-17octobre 2013). - Донецьк, 2013. - С. 119-120.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2851-
dc.descriptionUrgent problems of natural smoked products control (on the example of ham and rolls) are discussed in the article. Principal scheme of regulating production quality is developed, critical points of control for all stages of technological processes are estimateduk_UK
dc.description.abstractУ статті обговорюються актуальні проблеми природного копчення. Розроблено схему регулювання якості продукції, критичні точки контролю для всіх етапів технологічних процесів. В статье обсуждаются актуальные проблемы естественного копчения. Разработана схема регулирования качества продукции, критические точки контроля для всех этапов технологических процессов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкритична точкаuk_UK
dc.subjectнормативна документаціяuk_UK
dc.subjectконтроль якостіuk_UK
dc.subjectкритическая точкаuk_UK
dc.subjectнормативная документацияuk_UK
dc.subjectконтроль качестваuk_UK
dc.subjectcritical pointuk_UK
dc.subjectnormative documentationuk_UK
dc.subjectquality conlroluk_UK
dc.titleРегулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м'ясаuk_UK
dc.title.alternativeРегулирование качества натуральных продуктов из свинины, говядины, баранины и других видов мясаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.