Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2862
Назва: Удосконалення приготування борошняних гарнірів
Інші назви: Усовершенствование приготовления мучных гарниров
Автори: Невшупа, Н. С.
Димитрієвич, Л. Р.
Невшупа, Н. С.
Димитриевич, Л. Р.
Ключові слова: виробництва борошняних гарнірів
розширення асортименту
вдосконалення технології виробництва
производство мучных гарниров
расширение ассортимента
усовершенствование технологии производства
Дата публікації: 14-кві-2014
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Невшупа Н. С. Удосконалення приготування борошняних гарнірів [Електронний ресурс] / Н. С. Невшупа, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 174.
Короткий огляд (реферат): Раціон людини складається з різноманітної продукції, але основним сировинним інгредієнтом є борошно. Людина споживає борошно у вигляді печеного хліба, борошняних кулінарних, кондитерських та здобних булочних виробів, а також борошняних страв, тому розробка технології виробництва нових страв цієї групи є досить актуальною.
Опис: Рацион человека состоит из разнообразной продукции, но основным сырьевым ингредиентом является мука. Человек потребляет муку в виде печеного хлеба, мучных кулинарных, кондитерских и сдобных булочных изделий, а также мучных блюд, поэтому разработка технологии производства новых блюд этой группы является весьма актуальной.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2862
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Невшупа Н. С. Удосконалення приготування борошняних гарнірів.PDF3,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.