Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2862
Назва: | Удосконалення приготування борошняних гарнірів |
Інші назви: | Усовершенствование приготовления мучных гарниров |
Автори: | Невшупа, Н. С. Димитрієвич, Л. Р. Невшупа, Н. С. Димитриевич, Л. Р. |
Ключові слова: | виробництва борошняних гарнірів розширення асортименту вдосконалення технології виробництва производство мучных гарниров расширение ассортимента усовершенствование технологии производства |
Дата публікації: | 14-кві-2014 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Невшупа Н. С. Удосконалення приготування борошняних гарнірів [Електронний ресурс] / Н. С. Невшупа, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 174. |
Короткий огляд (реферат): | Раціон людини складається з різноманітної продукції, але основним сировинним інгредієнтом є борошно. Людина споживає борошно у вигляді печеного хліба, борошняних кулінарних, кондитерських та здобних булочних виробів, а також борошняних страв, тому розробка технології виробництва нових страв цієї групи є досить актуальною. |
Опис: | Рацион человека состоит из разнообразной продукции, но основным сырьевым ингредиентом является мука. Человек потребляет муку в виде печеного хлеба, мучных кулинарных, кондитерских и сдобных булочных изделий, а также мучных блюд, поэтому разработка технологии производства новых блюд этой группы является весьма актуальной. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2862 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Невшупа Н. С. Удосконалення приготування борошняних гарнірів.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.