Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2863
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Я. О.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorМельник, Я. А.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.date.accessioned2015-11-03T12:26:19Z-
dc.date.available2015-11-03T12:26:19Z-
dc.date.issued2014-04-14-
dc.identifier.citationМельник Я. О. Удосконалення приготування борошняних страв [Електронний ресурс] / Я. О. Мельник, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 173.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2863-
dc.descriptionВ рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, основным сырьевым ингредиентом которой является мука. Ежегодно среднестатистический житель нашей страны потребляет в виде печеного хлеба, мучных кулинарных, кондитерских и сдобных булочных изделий, а также мучных блюд более 100 кг муки, одну треть из которой составляет продукция общественного питания.uk_UK
dc.description.abstractУ раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, основним сировинним інгредієнтом якої є борошно. Щорічно середньостатистичний житель нашої країни споживає у вигляді печеного хліба, борошняних кулінарних, кондитерських та здобних булочних виробів, а також борошняних страв понад 100 кг борошна, одну третину з якої становить продукція громадського харчування.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectборошняні стравиuk_UK
dc.subjectкласифікація борошняних виробівuk_UK
dc.subjectвдосконалення технології виробництваuk_UK
dc.subjectмучные блюдаuk_UK
dc.subjectклассификация мучных изделийuk_UK
dc.subjectусовершенствование технологии производстваuk_UK
dc.titleУдосконалення приготування борошняних стравuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование приготовления мучных блюдuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник Я. О. Удосконалення приготування борошняних страв.PDF3,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.