Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2863
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Я. О. | - |
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Мельник, Я. А. | - |
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-03T12:26:19Z | - |
dc.date.available | 2015-11-03T12:26:19Z | - |
dc.date.issued | 2014-04-14 | - |
dc.identifier.citation | Мельник Я. О. Удосконалення приготування борошняних страв [Електронний ресурс] / Я. О. Мельник, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 173. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2863 | - |
dc.description | В рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, основным сырьевым ингредиентом которой является мука. Ежегодно среднестатистический житель нашей страны потребляет в виде печеного хлеба, мучных кулинарных, кондитерских и сдобных булочных изделий, а также мучных блюд более 100 кг муки, одну треть из которой составляет продукция общественного питания. | uk_UK |
dc.description.abstract | У раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, основним сировинним інгредієнтом якої є борошно. Щорічно середньостатистичний житель нашої країни споживає у вигляді печеного хліба, борошняних кулінарних, кондитерських та здобних булочних виробів, а також борошняних страв понад 100 кг борошна, одну третину з якої становить продукція громадського харчування. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | борошняні страви | uk_UK |
dc.subject | класифікація борошняних виробів | uk_UK |
dc.subject | вдосконалення технології виробництва | uk_UK |
dc.subject | мучные блюда | uk_UK |
dc.subject | классификация мучных изделий | uk_UK |
dc.subject | усовершенствование технологии производства | uk_UK |
dc.title | Удосконалення приготування борошняних страв | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование приготовления мучных блюд | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мельник Я. О. Удосконалення приготування борошняних страв.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.