Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2865
Назва: | Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів |
Інші назви: | Повышение осведомленности и компетентности потребителей в выборе пищевых продуктов |
Автори: | Головко, М. П. Василенко, О. О. Геліх, А. О. Головко, М. П. Василенко, О. А. Геліх, А. О. |
Ключові слова: | компетентність споживачів харчові продукти маркування продукції компетентность потребителей пищевые продукты маркировка продукции |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Головко М. П. Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів [Електронний ресурс] / М. П. Головко, О. О. Василенко, А. О. Геліх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - Вип. 1 (17). - С. 207-213. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблему інформаційної обізнаності споживачів харчових продуктів. Наведено шляхи вирішення цієї проблеми за допомогою удосконалення маркування продукції з урахуванням якісного та кількісного складу харчового продукту, що всебічно висвітлюється на етикетці. Рассмотрена проблема информационной осведомленности потребителей пищевых продуктов. Представлены пути решения этой проблемы с помощью усовершенствования маркировки продукции с учетом качественного и количественного состава пищевого продукта, который всесторонне освещается на этикетке. |
Опис: | This paper deals with the problem of information consumer awareness of food. The presented solutions to this problem by improving labeling considering the qualitative and quantitative composition of a food product that comprehensively covered on the label. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2865 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головко М. П. Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів.PDF | 332,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.