Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2865
Назва: Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів
Інші назви: Повышение осведомленности и компетентности потребителей в выборе пищевых продуктов
Автори: Головко, М. П.
Василенко, О. О.
Геліх, А. О.
Головко, М. П.
Василенко, О. А.
Геліх, А. О.
Ключові слова: компетентність споживачів
харчові продукти
маркування продукції
компетентность потребителей
пищевые продукты
маркировка продукции
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко М. П. Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів [Електронний ресурс] / М. П. Головко, О. О. Василенко, А. О. Геліх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - Вип. 1 (17). - С. 207-213.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблему інформаційної обізнаності споживачів харчових продуктів. Наведено шляхи вирішення цієї проблеми за допомогою удосконалення маркування продукції з урахуванням якісного та кількісного складу харчового продукту, що всебічно висвітлюється на етикетці. Рассмотрена проблема информационной осведомленности потребителей пищевых продуктов. Представлены пути решения этой проблемы с помощью усовершенствования маркировки продукции с учетом качественного и количественного состава пищевого продукта, который всесторонне освещается на этикетке.
Опис: This paper deals with the problem of information consumer awareness of food. The presented solutions to this problem by improving labeling considering the qualitative and quantitative composition of a food product that comprehensively covered on the label.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2865
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.