Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2910
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorПетрова, Наталья Александровна-
dc.contributor.authorPetrova, Natalia Aleksandrovna-
dc.date.accessioned2015-12-01T10:36:43Z-
dc.date.available2015-12-01T10:36:43Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПетрова Н. О. Формування конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств шляхом впровадження НАССР як системи управління якістю [Електронний ресурс] / Н. О. Петрова // Наука й економіка : науково-теоретичний журнал Хмельницького економічного університету. - Хмельницьк : ХЕУ, 2010. - № 1 (17). - С. 164-170.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2910-
dc.descriptionIn the article well-proven expedience introduction of total quality management (TQM) as the important factor of providing of forming of competitiveness of products of agricultural enterprises. Grounded necessity of introduction of the system of Hazard Analysis and Critical Control Points (НАССР) as control system by quality on the basis of ecofriendlyness and unconcern of products of agricultural production. The example of working calculation table is resulted for the exposure and analysis of dangerous factors and determination of critical points of control in meat raw material by a processing enterprise with application of the system of НАССР.uk_UK
dc.description.abstractВ статті доведена доцільність впровадження системи управління якістю як важливого фактору забезпечення формування конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств. Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (НАССР) у сільськогосподарських підприємствах як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції агровиробництва. Приведений приклад робочої розрахункової таблиці для виявлення та аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю у м’ясній сировині переробним підприємством із застосуванням системи НАССР. В статье доказана целесообразность внедрения системы управления качеством как важного фактора обеспечения формирования конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий. Обоснована необходимость внедрения системы анализа опасных факторов и определения критических контрольных точек (НАССР) как системы управления качеством на основании экологичности и безопасности продукции агропроизводства. Приведён пример расчётной рабочей таблицы для определения и анализа опасных факторов и вычисления критических контрольных точек в мясном сырье перерабатывающим предприятием с использованием системы НАССР.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХмельницький економічний університетuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectкритичні точки контролюuk_UK
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectкритические точки контроляuk_UK
dc.subjectcompetitivenessuk_UK
dc.subjectНАССРuk_UK
dc.subjectcritical control pointsuk_UK
dc.titleФормування конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств шляхом впровадження НАССР як системи управління якістюuk_UK
dc.title.alternativeФормирование конкурентоспособности продукции аграрных предприятий путем внедрения НАССР как системы управления качеством.uk_UK
dc.title.alternativeFormation of competitiveness of products of agricultural enterprises through the introduction of HACCP as a quality management systemuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.