Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2913
Назва: | Патент 84438. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Інші назви: | Патент 84438. Способ получения сыра плавленого пастообразного |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Борисова, Аліна Олексіївна Обозна, Маргарита Василівна Хомічак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Власов, Олександр Веніамінович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Перцевой, Федор Всеволодович Гурский, Петр Васильевич Снегур, Фарида Мухамедовна Борисова, Алина Алексеевна Обозная, Маргарита Васильевна Хомичак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславовна Чаговец, Виктория Витальевна Чаговец, Любовь Алексеевна Крапивницкая, Ирина Алексеевна Власов, Александр Вениаминович Бидюк, Дмитрий Олегович Перцевой, Николай Федорович Гарнцарек, Збигнев Елигюсович Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych Hurskyi, Petro Vasyliovych Sniehur, Farida Mykhamedivna Borisovа, Alina Oleksіїvna Obozna, Marharyta Vasylivna Khomichak, Liubomyr Mykhailovych Harntsarek, Barbara Cheslavivna Chagovets, Victoria Viltaliivna Chagovets, Lyubov Oleksіїvna Krapivnytska, Iryna Oleksiivna Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich Bidiuk, Dmytro Olehovych Pertsevoi, Mykola Fedorovych Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich |
Ключові слова: | сир плавлений спосіб отримання сир пастоподібний сыр плавленый способ получения сыр пастообразный |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84438 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур [та ін.]. - № u 2013 03532; Заявл. 22.03.2013; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану. |
Опис: | Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется триполифосфат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор фурцеларану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2913 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент 84438. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.pdf | 405,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.