Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2945
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В .-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2015-12-22T08:11:00Z-
dc.date.available2015-12-22T08:11:00Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Підходи до створення функціональних молочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Технологии ХХІ века: сб. тезисов по матер. XXI Междунар. науч. конф., (8-10 сентября 2015 г.). – Глухов, 2015. – Ч. 1. – С. 27-28.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2945-
dc.descriptionThus, the technology of processing of raw milk with the use of polysaccharides involves full use of all components of the milk for the production of food products, as well as involvement in the process of vegetable raw materials. The technology is based on a process of fractionation of the components of raw milk polysaccharides to produce milk - protein concentrates with a defined composition and functional properties, which in turn is the basis for a variety of functional foods.uk_UK
dc.description.abstractТаким чином, технологія переробки молочної сировини із застосуванням полісахаридів передбачає повне використання всіх компонентів молока для виробництва харчових продуктів, а також залучення у технологічний процес рослинної сировини. В основі технології лежить процес фракціонування компонентів молочної сировини полісахаридами з утворенням молочно - білкових концентратів з певним складом та функціональними властивостями, які в свою чергу є основою для отримання різноманітних функціональних продуктів харчування. Таким образом, технология переработки молочного сырья с применением полисахаридов предусматривает полное использование всех компонентов молока для производства пищевых продуктов, а также привлечение в технологический процесс растительного сырья. В основе технологии лежит процесс фракционирования компонентов молочного сырья полисахаридами с образованием молочно - белковых концентратов с определенным составом и функциональными свойствами, которые в свою очередь является основой для получения разнообразных функциональных продуктов питания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectмолочні продуктиuk_UK
dc.subjectфункціональні напоїuk_UK
dc.subjectсироваткаuk_UK
dc.subjectфункціональні інгредієнтиuk_UK
dc.subjectмолочные продуктыuk_UK
dc.subjectфункциональные напиткиuk_UK
dc.subjectсывороткаuk_UK
dc.subjectфункциональные ингредиентыuk_UK
dc.subjectdairy productsuk_UK
dc.subjectfunctional beveragesuk_UK
dc.subjectwheyuk_UK
dc.subjectfunctional ingredientsuk_UK
dc.titleПідходи до створення функціональних молочних продуктівuk_UK
dc.title.alternativeПодходы к созданию функциональных молочных продуктовuk_UK
dc.title.alternativeApproaches to the development of functional dairy productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.