Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2978
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-12T07:42:44Z | - |
dc.date.available | 2016-01-12T07:42:44Z | - |
dc.date.issued | 2015-11-15 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Разработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантов [Электронный ресурс] / Н. В. Божко, В. И. Тищенко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК". | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2978 | - |
dc.description | Prospects of the barrier technology of functional meat products with chitosan and carotenoids of microbiological synthesis care scientifically substantiated. The chitosan and carotenoids of microbiological synthesis antimicrobial and antioxidant abilities in food systems are described. | uk_UK |
dc.description.abstract | Научно обоснованы перспективы барьерной технологии функциональных мясных продуктов с использованием хитозана и каротиноидов микробиологического синтеза. Представлены результаты научных исследований антимикробных и антиоксидантных свойств добавок в пищевых системах. Науково обґрунтовано перспективи бар'єрної технології функціональних м'ясних продуктів з використанням хітозану та каротиноїдів мікробіологічного синтезу. Представлені результати наукових досліджень антимікробних та антиоксидантних властивостей добавок в харчових системах. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК" | uk_UK |
dc.subject | антиоксиданты | uk_UK |
dc.subject | хитозан | uk_UK |
dc.subject | барьерная технология | uk_UK |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UK |
dc.subject | хітозан | uk_UK |
dc.subject | бар’єрна технологія | uk_UK |
dc.subject | antioxidants | uk_UK |
dc.subject | chitosan | uk_UK |
dc.subject | barrier technology | uk_UK |
dc.title | Разработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантов | uk_UK |
dc.title.alternative | Розробка технології виготовлення вареної ковбаси з застосуванням композиції натуральних барвників. | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of a technology of boiled sausage with used natural antioxidants | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н.В. Разработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантов.pdf | 464,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.