Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2978
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.date.accessioned2016-01-12T07:42:44Z-
dc.date.available2016-01-12T07:42:44Z-
dc.date.issued2015-11-15-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Разработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантов [Электронный ресурс] / Н. В. Божко, В. И. Тищенко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК".uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2978-
dc.descriptionProspects of the barrier technology of functional meat products with chitosan and carotenoids of microbiological synthesis care scientifically substantiated. The chitosan and carotenoids of microbiological synthesis antimicrobial and antioxidant abilities in food systems are described.uk_UK
dc.description.abstractНаучно обоснованы перспективы барьерной технологии функциональных мясных продуктов с использованием хитозана и каротиноидов микробиологического синтеза. Представлены результаты научных исследований антимикробных и антиоксидантных свойств добавок в пищевых системах. Науково обґрунтовано перспективи бар'єрної технології функціональних м'ясних продуктів з використанням хітозану та каротиноїдів мікробіологічного синтезу. Представлені результати наукових досліджень антимікробних та антиоксидантних властивостей добавок в харчових системах.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК"uk_UK
dc.subjectантиоксидантыuk_UK
dc.subjectхитозанuk_UK
dc.subjectбарьерная технологияuk_UK
dc.subjectантиоксидантиuk_UK
dc.subjectхітозанuk_UK
dc.subjectбар’єрна технологіяuk_UK
dc.subjectantioxidantsuk_UK
dc.subjectchitosanuk_UK
dc.subjectbarrier technologyuk_UK
dc.titleРазработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантовuk_UK
dc.title.alternativeРозробка технології виготовлення вареної ковбаси з застосуванням композиції натуральних барвників.uk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of a technology of boiled sausage with used natural antioxidantsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.