Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2979
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.date.accessioned2016-01-12T08:13:50Z-
dc.date.available2016-01-12T08:13:50Z-
dc.date.issued2015-12-16-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Модернізація національної системи управління державним розвитком: виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2979-
dc.descriptionProspects of the barrier technology of functional meat products with chitosan and carotenoids of microbiological synthesis care scientifically substantiated. The chitosan and carotenoids of microbiological synthesis antioxidant abilities in food systems are described.uk_UK
dc.description.abstractНауково обґрунтовано перспективи бар'єрної технології функціональних м'ясних продуктів з використанням хітозану та каротиноїдів мікробіологічного синтезу. Представлені результати наукових досліджень антиоксидантних властивостей добавок в харчових системах. Научно обоснованы перспективы барьерной технологии функциональных мясных продуктов с использованием хитозана и каротиноидов микробиологического синтеза. Представлены результаты научных исследований антиоксидантных свойств добавок в пищевых системах.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТернопільська ДСГДС ІКСГП НААНuk_UK
dc.subjectантиоксидантиuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectкаротиноїдиuk_UK
dc.subjectантиоксидантыuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectкаротиноидыuk_UK
dc.subjectantioxidantsuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectcarotenoidsuk_UK
dc.titleУдосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостямиuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологии производства вареной колбасы с использованием природных веществ с антиокислительными свойствами.uk_UK
dc.title.alternativeThe improvement of production technology of boiled sausage with the use of natural substances with antioxidant propertiesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.