Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2979
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-12T08:13:50Z | - |
dc.date.available | 2016-01-12T08:13:50Z | - |
dc.date.issued | 2015-12-16 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Модернізація національної системи управління державним розвитком: виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2979 | - |
dc.description | Prospects of the barrier technology of functional meat products with chitosan and carotenoids of microbiological synthesis care scientifically substantiated. The chitosan and carotenoids of microbiological synthesis antioxidant abilities in food systems are described. | uk_UK |
dc.description.abstract | Науково обґрунтовано перспективи бар'єрної технології функціональних м'ясних продуктів з використанням хітозану та каротиноїдів мікробіологічного синтезу. Представлені результати наукових досліджень антиоксидантних властивостей добавок в харчових системах. Научно обоснованы перспективы барьерной технологии функциональных мясных продуктов с использованием хитозана и каротиноидов микробиологического синтеза. Представлены результаты научных исследований антиоксидантных свойств добавок в пищевых системах. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН | uk_UK |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | каротиноїди | uk_UK |
dc.subject | антиоксиданты | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | каротиноиды | uk_UK |
dc.subject | antioxidants | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | carotenoids | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями | uk_UK |
dc.title.alternative | Совершенствование технологии производства вареной колбасы с использованием природных веществ с антиокислительными свойствами. | uk_UK |
dc.title.alternative | The improvement of production technology of boiled sausage with the use of natural substances with antioxidant properties | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н.В. Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин.pdf | 201,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.