Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2984
Назва: Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбас
Інші назви: Сравнительная характеристика потребительских свойств вареных колбас.
Comparative characteristics of consumer properties boiled sausages
Автори: Горбач, Владислав Леонідович
Тищенко, Василь Іванович
Горбач, Владислав Леонидович
Тищенко, Василий Иванович
Gorbach, Vladislav Leonydovych
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Ключові слова: яловичина
технологічні властивості
теплова обробка
говядина
технологические свойства
тепловая обработка
beef
technological properties
cooking
Дата публікації: 16-гру-2015
Видавництво: Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН
Бібліографічний опис: Горбач В. Л. Порівняльна характеристика споживчих якостей варених ковбас [Електронний ресурс] / В. Л. Горбач, В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження дають можливість пропонувати споживачам ковбасних виробів міста Суми надавати перевагу виробам місцевого виробника. Проведенные исследования дают возможность предлагать потребителям колбасных изделий города Сумы отдавать предпочтение изделиям местного производителя.
Опис: Our studies provide an opportunity to offer consumers sausages of Sumy prefer local products manufacturer.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2984
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.