Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2984
Назва: | Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбас |
Інші назви: | Сравнительная характеристика потребительских свойств вареных колбас. Comparative characteristics of consumer properties boiled sausages |
Автори: | Горбач, Владислав Леонідович Тищенко, Василь Іванович Горбач, Владислав Леонидович Тищенко, Василий Иванович Gorbach, Vladislav Leonydovych Tishchenko, Vasily Ivanovich |
Ключові слова: | яловичина технологічні властивості теплова обробка говядина технологические свойства тепловая обработка beef technological properties cooking |
Дата публікації: | 16-гру-2015 |
Видавництво: | Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН |
Бібліографічний опис: | Горбач В. Л. Порівняльна характеристика споживчих якостей варених ковбас [Електронний ресурс] / В. Л. Горбач, В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015. |
Короткий огляд (реферат): | Проведені дослідження дають можливість пропонувати споживачам ковбасних виробів міста Суми надавати перевагу виробам місцевого виробника. Проведенные исследования дают возможность предлагать потребителям колбасных изделий города Сумы отдавать предпочтение изделиям местного производителя. |
Опис: | Our studies provide an opportunity to offer consumers sausages of Sumy prefer local products manufacturer. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2984 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Горбач В. Л. Порівняльна характеристика споживчих якостей варених ковбас.pdf | 207,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.