Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2987
Назва: | Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области |
Інші назви: | Технологічні властивості і харчова цінність ставкової риби агрофірми "Тур'янська" Сумської області. Technological properties and nutritional value of pond fish of agrofirm "Тuransky" sumy region |
Автори: | Тищенко, Василий Иванович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталія Володимирівна Tishchenko, Vasily Ivanovich Bozhko, Natalia Vladimirovna |
Ключові слова: | рыба-сырец технологические свойства соотношение влага-жир риба-сирець технологічні властивості співвідношення волога-жир a raw fish technological properties the correlation of the moisture - fat |
Дата публікації: | 15-лис-2015 |
Видавництво: | ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК" |
Бібліографічний опис: | Тищенко В. И. Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области [Електронний ресурс] / В. И. Тищенко, Н. В. Божко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК", 2015. |
Короткий огляд (реферат): | Было установлено, что химический состав товарной рыбы и ее технологические свойства определяются возрастом, продолжительностью нагула, экологической эффективностью использования энергии корма, плотностью посадки. Було встановлено, що хімічний склад товарної риби та її технологічні властивості визначаються віком, тривалістю нагулу, екологічною ефективністю використання енергії корму, щільністю посадки. |
Опис: | It was found that chemical composition of commercial fish and its technological properties are determined by age, duration of feeding, environmental efficiency of energy utilization of feed, stocking density. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2987 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. И. Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы «Турянская» Сумской области.pdf | 444,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.