Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2988
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-13T07:27:31Z | - |
dc.date.available | 2016-01-13T07:27:31Z | - |
dc.date.issued | 2015-12-16 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В. І. Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2988 | - |
dc.description | It has been found that the quality of beef during storage, primarily dependent on the pH of the composition and morphology. | uk_UK |
dc.description.abstract | Було встановлено, що якість яловичини при зберіганні, в першу чергу залежить від показника рН і морфологічного складу. Было установлено, что качество говядины при хранении, в первую очередь зависит от показателя рН и морфологического состава. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН | uk_UK |
dc.subject | яловичина | uk_UK |
dc.subject | технологічні властивості | uk_UK |
dc.subject | теплова обробка | uk_UK |
dc.subject | говядина | uk_UK |
dc.subject | технологические свойства | uk_UK |
dc.subject | тепловая обработка | uk_UK |
dc.subject | beef | uk_UK |
dc.subject | technological properties | uk_UK |
dc.subject | cooking | uk_UK |
dc.title | Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці | uk_UK |
dc.title.alternative | Изменения качества говядины при хранении и тепловой обработке. | uk_UK |
dc.title.alternative | Changes in quality meat storage and thermal processing | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. І. Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці.pdf | 202,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.