Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2988
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.date.accessioned2016-01-13T07:27:31Z-
dc.date.available2016-01-13T07:27:31Z-
dc.date.issued2015-12-16-
dc.identifier.citationТищенко В. І. Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2988-
dc.descriptionIt has been found that the quality of beef during storage, primarily dependent on the pH of the composition and morphology.uk_UK
dc.description.abstractБуло встановлено, що якість яловичини при зберіганні, в першу чергу залежить від показника рН і морфологічного складу. Было установлено, что качество говядины при хранении, в первую очередь зависит от показателя рН и морфологического состава.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТернопільська ДСГДС ІКСГП НААНuk_UK
dc.subjectяловичинаuk_UK
dc.subjectтехнологічні властивостіuk_UK
dc.subjectтеплова обробкаuk_UK
dc.subjectговядинаuk_UK
dc.subjectтехнологические свойстваuk_UK
dc.subjectтепловая обработкаuk_UK
dc.subjectbeefuk_UK
dc.subjecttechnological propertiesuk_UK
dc.subjectcookinguk_UK
dc.titleЗміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробціuk_UK
dc.title.alternativeИзменения качества говядины при хранении и тепловой обработке.uk_UK
dc.title.alternativeChanges in quality meat storage and thermal processinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.