Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2991
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШакула, О. О.-
dc.contributor.authorКотенко, Т. А.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorШакула, А. А.-
dc.contributor.authorКотенко, Т. А.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorShakula, O. O.-
dc.contributor.authorKotenko, T. A.-
dc.contributor.authorBiduyk, D. O.-
dc.date.accessioned2016-01-13T10:22:44Z-
dc.date.available2016-01-13T10:22:44Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationШакула О. О. Визначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструдатами злаків та кропивою для собак [Електронний ресурс] / О. О. Шакула, Т. А. Котенко, Д. О. Бідюк // Вісник Харківського нац. тех. ун-ту с-г ім. П. Василенка. Серія: «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2014. – Вип. 153. – С. 85-90.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2991-
dc.descriptionPhysical and chemical characteristics of meat and vegetable fodder have been investigated in the article. It is concluded that the application of nettle and extrudates of herbs grains instead of cereals makes the cost of the components very low, improves the balance of meat and vegetable fodder receipts and does not destroy physical and chemical characteristics.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведені фізико-хімічні показники м`ясо-рослинного корму. З`ясовано, що використання кропиви та екструдатів зерна злаків замість крупів знижує вартість компонентів, покращує збалансованість рецептів м`ясо-рослинного корму і не погіршує фізико-хімічні показники. В статье приведены физико-химические показатели мясорастительного корма. Выяснено, что использование крапивы и экструдатов зерна злаков вместо круп снижает стоимость компонентов, улучшает сбалансированность рецептов мясорастительного корма и не ухудшает физико-химические показатели.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХНТУСГ ім. П. Василенкаuk_UK
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UK
dc.subjectм’ясо-рослинний кормuk_UK
dc.subjectекструдатиuk_UK
dc.subjectсобакиuk_UK
dc.subjectфизико-химические показателиuk_UK
dc.subjectмясо-растительный кормuk_UK
dc.subjectэкструдатыuk_UK
dc.subjectсобакиuk_UK
dc.subjectphysical and chemical indicatorsuk_UK
dc.subjectmeat-vegetable fodderuk_UK
dc.subjectextrudatesuk_UK
dc.subjectdogsuk_UK
dc.titleВизначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструдатами злаків та кропивою для собакuk_UK
dc.title.alternativeОпределение физико-химических показателей мясо-растительного корма с эксрудатами злаков и крапивой для собакuk_UK
dc.title.alternativeDefining physical and chemical characteristics of meat and vegetable fodder and extrudates of herbs and nettle for dogsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.