Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2996
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorГурский, П. В.-
dc.contributor.authorДмитриевский, Д. И.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. І.-
dc.contributor.authorBiduyk, D. O.-
dc.contributor.authorShilman, L. Z.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.contributor.authorGurskiy, P. V.-
dc.contributor.authorDmitrevskiy, D. I.-
dc.date.accessioned2016-01-15T08:45:04Z-
dc.date.available2016-01-15T08:45:04Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationИсследование влияния технологических факторов на снижение содержания фенольних соединений в ядре подсолнечникового семени [Електронный ресурс] / Д. О. Бидюк, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой [и др.] // Технология и продукты здорового питания : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» / под ред. И. В. Симаковой. – Саратов : ООО «ЦеСАин», 2015. – С. 32-39.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2996-
dc.descriptionThe influence of the particle size of the kernel sunflower seed, temperature, and duration of the hydrothermal treatment hydronic on the residual content of phenolic compounds in the core. Spend a sensory evaluation of organoleptic characteristics hydrothermally treated core, whereby grounded rational parameters of the hydrothermal treatment.uk_UK
dc.description.abstractИсследовано влияние размеров частиц ядра подсолнечникового семени, температуры, продолжительности и гидромодуля процесса гидротермической обработки на остаточное содержание фенольных соединений в ядре. Проведена сенсорная оценка органолептических показателей гидротермически обработанного ядра, на основании чего обоснованы рациональные параметры процесса гидротермической обработки. Досліджено вплив розмірів часток ядра соняшникового насіння, температури, тривалості та гідромодулю процесу гідротермічної обробки на залишковий вміст фенольних сполук у ядрі. Проведено сенсорну оцінку органолептичних показників гідротермічно обробленого ядра, на підставі чого обґрунтовано раціональні параметри процесу гідротермічної обробки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСаратовский государственный аграрный ун-т им. Н. И. Вавиловаuk_UK
dc.subjectядро подсолнечникового семениuk_UK
dc.subjectфенольные веществаuk_UK
dc.subjectкислотный растворительuk_UK
dc.subjectгидротермическая обработкаuk_UK
dc.subjectядро соняшникового насінняuk_UK
dc.subjectфенольні сполукиuk_UK
dc.subjectкислотний розчинникuk_UK
dc.subjectгідротермічна обробкаuk_UK
dc.subjectsunflower seeds kerneluk_UK
dc.subjectphenolic substancesuk_UK
dc.subjectacidic solventuk_UK
dc.subjecthydrothermal treatmentuk_UK
dc.titleИсследование влияния технологических факторов на снижение содержания фенольных соединений в ядре подсолнечникового семениuk_UK
dc.title.alternativeДослідження впливу технологічних факторів на зниження вмісту фенольних сполук в ядрі соняшникового насінняuk_UK
dc.title.alternativeInvestigation of the influence of technological factors on the reduction of phenolic compounds in the core of sunflower seed kernelsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Исследование влияния технологических факторов на сни.pdf387,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.