Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2996
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Гурский, П. В. | - |
dc.contributor.author | Дмитриевский, Д. И. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. І. | - |
dc.contributor.author | Biduyk, D. O. | - |
dc.contributor.author | Shilman, L. Z. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.contributor.author | Gurskiy, P. V. | - |
dc.contributor.author | Dmitrevskiy, D. I. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-15T08:45:04Z | - |
dc.date.available | 2016-01-15T08:45:04Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Исследование влияния технологических факторов на снижение содержания фенольних соединений в ядре подсолнечникового семени [Електронный ресурс] / Д. О. Бидюк, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой [и др.] // Технология и продукты здорового питания : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» / под ред. И. В. Симаковой. – Саратов : ООО «ЦеСАин», 2015. – С. 32-39. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2996 | - |
dc.description | The influence of the particle size of the kernel sunflower seed, temperature, and duration of the hydrothermal treatment hydronic on the residual content of phenolic compounds in the core. Spend a sensory evaluation of organoleptic characteristics hydrothermally treated core, whereby grounded rational parameters of the hydrothermal treatment. | uk_UK |
dc.description.abstract | Исследовано влияние размеров частиц ядра подсолнечникового семени, температуры, продолжительности и гидромодуля процесса гидротермической обработки на остаточное содержание фенольных соединений в ядре. Проведена сенсорная оценка органолептических показателей гидротермически обработанного ядра, на основании чего обоснованы рациональные параметры процесса гидротермической обработки. Досліджено вплив розмірів часток ядра соняшникового насіння, температури, тривалості та гідромодулю процесу гідротермічної обробки на залишковий вміст фенольних сполук у ядрі. Проведено сенсорну оцінку органолептичних показників гідротермічно обробленого ядра, на підставі чого обґрунтовано раціональні параметри процесу гідротермічної обробки. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Саратовский государственный аграрный ун-т им. Н. И. Вавилова | uk_UK |
dc.subject | ядро подсолнечникового семени | uk_UK |
dc.subject | фенольные вещества | uk_UK |
dc.subject | кислотный растворитель | uk_UK |
dc.subject | гидротермическая обработка | uk_UK |
dc.subject | ядро соняшникового насіння | uk_UK |
dc.subject | фенольні сполуки | uk_UK |
dc.subject | кислотний розчинник | uk_UK |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk_UK |
dc.subject | sunflower seeds kernel | uk_UK |
dc.subject | phenolic substances | uk_UK |
dc.subject | acidic solvent | uk_UK |
dc.subject | hydrothermal treatment | uk_UK |
dc.title | Исследование влияния технологических факторов на снижение содержания фенольных соединений в ядре подсолнечникового семени | uk_UK |
dc.title.alternative | Дослідження впливу технологічних факторів на зниження вмісту фенольних сполук в ядрі соняшникового насіння | uk_UK |
dc.title.alternative | Investigation of the influence of technological factors on the reduction of phenolic compounds in the core of sunflower seed kernels | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Исследование влияния технологических факторов на сни.pdf | 387,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.