Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2998
Назва: Санитарно-микробиологический контроль безопасности мяса птицы
Інші назви: Санітарно-мікробіологічний контроль безпеки м'яса птиці
The sanitary-microbiological of safety control of poultry meat
Автори: Касьяненко, О. И.
Собина, М. М.
Гладченко, С. М.
Прошина, А. И.
Безрук, Р. В.
Касяненко, О. I.
Собина, М. М.
Гладченко, С. М.
Прошина, А. І.
Безрук, Р. В.
Kasjanenko, O. I.
Sobina, M. M.
Gladchenko, S. M.
Proshina, A. I.
Bezryk, R. V.
Ключові слова: мясо птицы
изоляты
микроорганизмы
колонии
пищевых тиксикоинфекций
м'ясо птиці
ізоляти
мікроорганізми
колонії
харчові токсикоінфекції
meat of poultry
isolates
microorganisms
colonies
food toxicoinfections
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Cанитарно-микробиологический контроль безопасности мяса птицы [Электронный ресурс] / О. И. Касьяненко, М. М. Собина, С. М. Гладченко [и др.] // Вестник Азербайджанского ГАУ. – 2015. – С. 407-411.
Короткий огляд (реферат): В статье представлены результаты микробиологических исследований тушек птицы различных производителей рынка Украины. Установлено, что микрофлора исследуемых образцов не соответствует ветеринарно-санитарным требованиям. В реализацию поступают тушки птицы, которые потенциально могут быть источником риска появления пищевых токсикоинфекций и токсикозов у потребителя. У статті представлені результати мікробіологічних досліджень тушок птиці різних виробників ринку України. Встановлено, що мікрофлора досліджуваних зразків не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам. У реалізацію поступають тушки птиці, які потенційно можуть бути джерелом риски появи харчових токсикоінфекцій і токсикозу у споживача.
Опис: The results of microbiological researches of carcasses of poultry of different producers of market of Ukraine are presented in the article. It is set that the microflora of the probed standards falls short of veterinary-sanitary requirements. Realization carcasses enter poultry which potentially can be the source of risk of appearance of food toxicoinfektions and toxicosis for an user.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2998
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.