Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3001
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гриньова, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Гринёва, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Hrynova, D. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-18T07:25:09Z | - |
dc.date.available | 2016-01-18T07:25:09Z | - |
dc.date.issued | 2015-12-16 | - |
dc.identifier.citation | Гриньова Д. В. Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів [Електронний ресурс] // Модернізація національної системи управління державним розвитком: виклики і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль, 2015. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3001 | - |
dc.description | Was developed recipes with meat sausage and quail explored the properties of mince system as water-retaining, water binding, emulsifying capacity, and organoleptic properties of the finished product and its biological and energy value. A further area of research is the use of quail meat in the various types of meat products and research mince systems. | uk_UK |
dc.description.abstract | Було розроблено рецептуру сосисок з м’ясом перепела і досліджено такі властивості фаршевих систем, як вологоутримуюча, вологозв’язуюча, емульгуюча здатність, а також органолептичні властивості готового продукту та його біологічну та енергетичну цінність. Подальшим напрямком досліджень буде використання м’яса перепела у складі різних видів м’ясних виробів та дослідження фаршевих систем. Была разработана рецептура сосисок с мясом перепела и исследованы такие свойства фаршевых систем, как влагоудерживающая, влагосвязывающая, эмульгирующая способность, а также органолептические свойства готового продукта и его биологическая и энергетическая ценность. Дальнейшим направлением исследований будет использование мяса перепела в составе различных видов мясных изделий и исследования фаршевых систем. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | перепел | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.subject | рецептура | uk_UK |
dc.subject | перепел | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | рецептура | uk_UK |
dc.subject | quail | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.subject | recipe | uk_UK |
dc.title | Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка рецептуры сосисок с использованием мяса перепелов. | uk_UK |
dc.title.alternative | Making of recipe of sausages with meat of quails | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гриньова Д. В. Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів.pdf | 205,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.