Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3001
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриньова, Д. В.-
dc.contributor.authorГринёва, Д. В.-
dc.contributor.authorHrynova, D. V.-
dc.date.accessioned2016-01-18T07:25:09Z-
dc.date.available2016-01-18T07:25:09Z-
dc.date.issued2015-12-16-
dc.identifier.citationГриньова Д. В. Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів [Електронний ресурс] // Модернізація національної системи управління державним розвитком: виклики і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль, 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3001-
dc.descriptionWas developed recipes with meat sausage and quail explored the properties of mince system as water-retaining, water binding, emulsifying capacity, and organoleptic properties of the finished product and its biological and energy value. A further area of research is the use of quail meat in the various types of meat products and research mince systems.uk_UK
dc.description.abstractБуло розроблено рецептуру сосисок з м’ясом перепела і досліджено такі властивості фаршевих систем, як вологоутримуюча, вологозв’язуюча, емульгуюча здатність, а також органолептичні властивості готового продукту та його біологічну та енергетичну цінність. Подальшим напрямком досліджень буде використання м’яса перепела у складі різних видів м’ясних виробів та дослідження фаршевих систем. Была разработана рецептура сосисок с мясом перепела и исследованы такие свойства фаршевых систем, как влагоудерживающая, влагосвязывающая, эмульгирующая способность, а также органолептические свойства готового продукта и его биологическая и энергетическая ценность. Дальнейшим направлением исследований будет использование мяса перепела в составе различных видов мясных изделий и исследования фаршевых систем.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectм’ясоuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectquailuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.subjectrecipeuk_UK
dc.titleРозробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелівuk_UK
dc.title.alternativeРазработка рецептуры сосисок с использованием мяса перепелов.uk_UK
dc.title.alternativeMaking of recipe of sausages with meat of quailsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.