Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3002
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевченко, І. В.-
dc.contributor.authorЛевченко, И. В.-
dc.contributor.authorLevchenko, I. V.-
dc.date.accessioned2016-01-18T08:35:07Z-
dc.date.available2016-01-18T08:35:07Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛевченко І. В. Якість і безпечність молочної продукції в умовах виробничих підприємств [Електронний ресурс] / І. В. Левченко // Матеріали VII-ї Міжнар. наук.-метод. конф. НТУ «ХПІ» та 105-ї Міжнар. конф. EAS «Безпека людини у сучасних умовах», (3-4 грудня 2015 р.) / Національний технічний ун-т «ХПІ». – Х., 2015. – С. 224-228.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3002-
dc.descriptionThe work is devoted to analysis of raw milk, which is supplied by agricultural enterprises of different ownership forms to processing enterprises. In accordance with existing standards and State Standard, safety of manufactured dairy products, which population take.uk_UK
dc.description.abstractРобота присвячена аналізу молочної сировини, яку постачають сільськогосподарські підприємства різної форми власності на переробні підприємства. Відповідність згідно існуючих стандартів та ДОСТів, а також безпечність виготовленої молочної продукції яку вживає населення. Работа посвящена анализу молочного сырья, которое поставляют сельскохозяйственные предприятия различной формы собственности на перерабатывающие предприятия. Соответствия согласно существующих стандартов и ГОСТов, а также безопасность вырабатываемой молочной продукции которую употребляет население.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський політехнічний інститутuk_UK
dc.subjectмолочна сировинаuk_UK
dc.subjectбезпечність харчуванняuk_UK
dc.subjectмолочна продукціяuk_UK
dc.subjectпереробні підприємстваuk_UK
dc.subjectмолочное сырьеuk_UK
dc.subjectбезопасность питанияuk_UK
dc.subjectмолочная продукцияuk_UK
dc.subjectперерабатывающие предприятияuk_UK
dc.subjectraw milkuk_UK
dc.subjectfood safetyuk_UK
dc.subjectdairy productsuk_UK
dc.subjectprocessing enterprisesuk_UK
dc.titleЯкість і безпечність молочної продукції в умовах виробничих підприємствuk_UK
dc.title.alternativeКачество и безопасность молочной продукции в условиях перерабатывающих предприятияхuk_UK
dc.title.alternativeQulity and safety of dairy products in manufacturing enterprises conditionsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.