Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3050
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.contributor.author | Shilman, Lev Zalmanovich | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-09T14:12:02Z | - |
dc.date.available | 2016-02-09T14:12:02Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Обозная М. В. Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 302-308. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3050 | - |
dc.description | The use of vegetable protein concentrates of oilseeds in the confectionery industry. | uk_UK |
dc.description.abstract | Использование растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли. Використання рослинних білкових концентратів олійних культур в кондитерській галузі. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ» | uk_UK |
dc.subject | белковые концентраты масличных культур | uk_UK |
dc.subject | кондитерская отрасль | uk_UK |
dc.subject | білкові концентрати олійних культур | uk_UK |
dc.subject | кондитерська галузь | uk_UK |
dc.subject | protein concentrates of oilseeds | uk_UK |
dc.subject | confectionary industry | uk_UK |
dc.title | Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли | uk_UK |
dc.title.alternative | Перспективи застосування рослинних білкових концентратів олійних культур в кондитерській галузі | uk_UK |
dc.title.alternative | Prospects for the use of plant protein concentrates of oilseeds in the confectionery industry | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозная М. В. Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли .pdf | 512,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.