Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3050
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorShilman, Lev Zalmanovich-
dc.date.accessioned2016-02-09T14:12:02Z-
dc.date.available2016-02-09T14:12:02Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОбозная М. В. Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 302-308.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3050-
dc.descriptionThe use of vegetable protein concentrates of oilseeds in the confectionery industry.uk_UK
dc.description.abstractИспользование растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли. Використання рослинних білкових концентратів олійних культур в кондитерській галузі.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»uk_UK
dc.subjectбелковые концентраты масличных культурuk_UK
dc.subjectкондитерская отрасльuk_UK
dc.subjectбілкові концентрати олійних культурuk_UK
dc.subjectкондитерська галузьuk_UK
dc.subjectprotein concentrates of oilseedsuk_UK
dc.subjectconfectionary industryuk_UK
dc.titleПерспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отраслиuk_UK
dc.title.alternativeПерспективи застосування рослинних білкових концентратів олійних культур в кондитерській галузіuk_UK
dc.title.alternativeProspects for the use of plant protein concentrates of oilseeds in the confectionery industryuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.