Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитриевна-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитрівна-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorShilman, Lev Zalmanovich-
dc.contributor.authorLubenko, Galina Dmitrevna-
dc.date.accessioned2016-02-10T09:22:26Z-
dc.date.available2016-02-10T09:22:26Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНаучное обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженной [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман, Г. Д. Любенко // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 308-317.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3052-
dc.descriptionThe study of the mechanism of formation of structure of heat-resistant milk toppings zamowienie.uk_UK
dc.description.abstractОбоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженной. Обґрунтування механізму утворення структури термостійкої молоковмісної начинки замороженої.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»uk_UK
dc.subjectмолокосодержащая начинка замороженнаяuk_UK
dc.subjectтермостойкостьuk_UK
dc.subjectкунжутuk_UK
dc.subjectпектино-сахарная системаuk_UK
dc.subjectмолоковмісна начинка замороженаuk_UK
dc.subjectтермостійкістьuk_UK
dc.subjectкунжутuk_UK
dc.subjectпектино-цукрова системаuk_UK
dc.subjectmolokovsky the filling is frozenuk_UK
dc.subjectthermostatuk_UK
dc.subjectsesame seedsuk_UK
dc.subjectpectina-cukrowa systemuk_UK
dc.titleНаучное обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженнойuk_UK
dc.title.alternativeНаукове обґрунтування механізму утворення структури термостійкої молоковмісною начинки замороженоїuk_UK
dc.title.alternativeScientific substantiation of the mechanism of formation of structure of heat-resistant dairy frozen toppingsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.