Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3052
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Любенко, Галина Дмитриевна | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Любенко, Галина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.contributor.author | Shilman, Lev Zalmanovich | - |
dc.contributor.author | Lubenko, Galina Dmitrevna | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-10T09:22:26Z | - |
dc.date.available | 2016-02-10T09:22:26Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Научное обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженной [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман, Г. Д. Любенко // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 308-317. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3052 | - |
dc.description | The study of the mechanism of formation of structure of heat-resistant milk toppings zamowienie. | uk_UK |
dc.description.abstract | Обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженной. Обґрунтування механізму утворення структури термостійкої молоковмісної начинки замороженої. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ» | uk_UK |
dc.subject | молокосодержащая начинка замороженная | uk_UK |
dc.subject | термостойкость | uk_UK |
dc.subject | кунжут | uk_UK |
dc.subject | пектино-сахарная система | uk_UK |
dc.subject | молоковмісна начинка заморожена | uk_UK |
dc.subject | термостійкість | uk_UK |
dc.subject | кунжут | uk_UK |
dc.subject | пектино-цукрова система | uk_UK |
dc.subject | molokovsky the filling is frozen | uk_UK |
dc.subject | thermostat | uk_UK |
dc.subject | sesame seeds | uk_UK |
dc.subject | pectina-cukrowa system | uk_UK |
dc.title | Научное обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженной | uk_UK |
dc.title.alternative | Наукове обґрунтування механізму утворення структури термостійкої молоковмісною начинки замороженої | uk_UK |
dc.title.alternative | Scientific substantiation of the mechanism of formation of structure of heat-resistant dairy frozen toppings | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Научное обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженной .pdf | 701,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.