Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3067
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитриевна-
dc.contributor.authorДмитриевский, Дмитрий Иванович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитрівна-
dc.contributor.authorДмитрієвський, Дмитро Іванович-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorShilman, Lev Zalmanovich-
dc.contributor.authorLubenko, Galina Dmitrevna-
dc.contributor.authorDmetrievskiy, Dmitriy Ivanovich-
dc.date.accessioned2016-02-19T15:01:45Z-
dc.date.available2016-02-19T15:01:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationИсследование влияния растительно-белковых компонентов на структурно-механические свойства термостойкой молокосодержащей начинки [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман [и др.] // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 317-322.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3067-
dc.descriptionTo investigate the effect of plant-protein components on the structural mechanical properties of heat-resistant milk filling.uk_UK
dc.description.abstractИсследование влияния растительно-белковых компонентов на структурно механические свойства термостойкой молокосодержащей начинкой. Дослідження впливу рослинно-білкових компонентів на структурно механічні властивості термостійкої молоковмісною начинки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»uk_UK
dc.subjectрастительно-белковые компонентыuk_UK
dc.subjectтермостойкостьuk_UK
dc.subjectмолокосодержащая начинкаuk_UK
dc.subjectрослинно-білкові компонентиuk_UK
dc.subjectтермостійкістьuk_UK
dc.subjectмолоковмісна начинкаuk_UK
dc.subjectvegetable-albuminous componentsuk_UK
dc.subjectheat-resistanceuk_UK
dc.subjectmilk-containing fillingsuk_UK
dc.titleИсследование влияния растительно-белковых компонентов на структурно-механические свойства термостойкой молокосодержащей начинкиuk_UK
dc.title.alternativeДослідження впливу рослинно-білкових компонентів на структурно-механічні властивості термостійкої молоковмісною начинкиuk_UK
dc.title.alternativeThe study of the effects of plant-protein components on the structural and mechanical properties of heat-resistant milk toppingsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.