Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3068
Назва: Изменение температуры плавления в начинках для вафельных изделий
Інші назви: Зміна температури плавлення в начинках для вафельних виробів
The change of the melting temperature in fillings for wafer products
Автори: Кошель, Елена Юрьевна
Обозная, Маргарита Васильевна
Шильман, Лев Залманович
Перцевой, Федор Всеволодович
Дмитриевский, Дмитрий Иванович
Кошель, Олена Юріївна
Обозна, Маргарита Василівна
Шильман, Лев Залманович
Перцевой, Федір Всеволодович
Дмитрієвський, Дмитро Іванович
Koshel, Elena Yurievna
Obozna, Margarita Vasilivna
Shilman, Lev Zalmanovich
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Dmetrievskiy, Dmitriy Ivanovich
Ключові слова: начинки для вафельных изделий
концентрат ядра грецкого ореха
концентраты масличных культур
начинки для вафельних виробів
концентрат ядра волоського горіху
концентрати олійних культур
filling for wafer products
concentrate kernel of walnut
concentrates oilseeds
Дата публікації: 2015
Видавництво: ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»
Бібліографічний опис: Изменение температуры плавления в начинках для вафельных изделий [Электронный ресурс] / Е. Ю. Кошель, М. В. Обозная, Л. З. Шильман [и др.] // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 174-179.
Короткий огляд (реферат): Предложены начинки с концентратом грецкого ореха могут использоваться для изготовления кондитерских изделий. Запропоновані начинки з концентратом волоського горіху можуть використовуватись для виготовлення кондитерських виробів.
Опис: The proposed filling with the concentrate walnut can be used for the manufacture of confectionery.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3068
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.