Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3076
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Кошель, Елена Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Кошель, Олена Юріївна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Koshel, Elena Yurievna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.contributor.author | Shilman, Lev Zalmanovich | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-22T12:17:17Z | - |
dc.date.available | 2016-02-22T12:17:17Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Изменение термостойкости в начинках с растительно-белковыми концентратами для вафельных изделий [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Е. Ю. Кошель, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 322-326. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3076 | - |
dc.description | The proposed filling with the concentrate walnut can be used for the manufacture of confectionery. | uk_UK |
dc.description.abstract | Предложены начинки с концентратом грецкого ореха могут использоваться для изготовления кондитерских изделий. Запропоновані начинки з концентратом волоського горіху можуть використовуватись для виготовлення кондитерських виробів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ» | uk_UK |
dc.subject | начинки для вафельных изделий | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра грецкого ореха | uk_UK |
dc.subject | концентраты масличных культур | uk_UK |
dc.subject | начинки для вафельних виробів | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра волоського горіху | uk_UK |
dc.subject | концентрати олійних культур | uk_UK |
dc.subject | filling for wafer products | uk_UK |
dc.subject | concentrate kernel of walnut | uk_UK |
dc.subject | concentrates oilseeds | uk_UK |
dc.title | Изменение термостойкости в начинках с растительно-белковыми концентратами для вафельных изделий | uk_UK |
dc.title.alternative | Зміна термостійкості в начинках з рослинно-білковими концентратами для вафельних виробів | uk_UK |
dc.title.alternative | Change in heat resistance of the stuffing with vegetable-protein concentrates for waffle products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Изменение термостойкости в начинках с растительно-белковыми концентратами для вафельных изделий .pdf | 528,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.