Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3076
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorКошель, Елена Юрьевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorКошель, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorKoshel, Elena Yurievna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorShilman, Lev Zalmanovich-
dc.date.accessioned2016-02-22T12:17:17Z-
dc.date.available2016-02-22T12:17:17Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationИзменение термостойкости в начинках с растительно-белковыми концентратами для вафельных изделий [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Е. Ю. Кошель, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 322-326.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3076-
dc.descriptionThe proposed filling with the concentrate walnut can be used for the manufacture of confectionery.uk_UK
dc.description.abstractПредложены начинки с концентратом грецкого ореха могут использоваться для изготовления кондитерских изделий. Запропоновані начинки з концентратом волоського горіху можуть використовуватись для виготовлення кондитерських виробів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»uk_UK
dc.subjectначинки для вафельных изделийuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра грецкого орехаuk_UK
dc.subjectконцентраты масличных культурuk_UK
dc.subjectначинки для вафельних виробівuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра волоського горіхуuk_UK
dc.subjectконцентрати олійних культурuk_UK
dc.subjectfilling for wafer productsuk_UK
dc.subjectconcentrate kernel of walnutuk_UK
dc.subjectconcentrates oilseedsuk_UK
dc.titleИзменение термостойкости в начинках с растительно-белковыми концентратами для вафельных изделийuk_UK
dc.title.alternativeЗміна термостійкості в начинках з рослинно-білковими концентратами для вафельних виробівuk_UK
dc.title.alternativeChange in heat resistance of the stuffing with vegetable-protein concentrates for waffle productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.