Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/310| Назва: | Європейські системи оцінки якості і безпечності продуктів харчування: перспективні вимоги до українських сільськогосподарських виробників |
| Інші назви: | Европейские системы оценки качества и безопасности продуктов питания: перспективные требования к украинским сельскохозяйственным производителям The European quality system at the Ukrainian market: the main requirements to the agriculture products |
| Автори: | Слюсарева, Л. В. Слюсарева, Л. В. Slyusareva, L. |
| Ключові слова: | сертифікація аграрний сектор економіка сертификация аграрный сектор экономика |
| Дата публікації: | 2010 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Слюсарева Л. В. Європейські системи оцінки якості і безпечності продуктів харчування: перспективні вимоги до українських сільськогосподарських виробників [Електронний ресурс] / Л. В. Слюсарева // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2010. – Вип. 5/2(40). – С. 55-58. |
| Короткий огляд (реферат): | У даній статті розглянуто перспективність використання європейських систем якості і безпечності продуктів харчування в умовах українського ринку, встановлено основні вимоги до продукції сільськогосподарських товаровиробників у зв’язку з приєднанням України до СОТ, виявлено переваги і недоліки переходу сільськогосподарських товаровиробників до нових вимог якості. В данной статье рассмотрено перспективность использования европейских систем качества и безопасности продуктов питания в условиях украинского рынка, определено основные требования к продукции сельскохозяйственных товаропроизводителей в святи с присоединением Украины к ВТО, выявлены преимущества и недостатки перехода сельскохозяйственных товаропроизводителей к новым требованиям качества. |
| Опис: | The perspectives of using the European quality system at the ukrainian market has been considered in this article; the main requirements to the agriculture products has been detected. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/310 |
| Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Slusareva.pdf | 152,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.