Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3216
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожевський, Ю. П.-
dc.contributor.authorРожевский, Ю. П.-
dc.contributor.authorRoghevskyj, Y. P.-
dc.date.accessioned2016-04-18T12:12:45Z-
dc.date.available2016-04-18T12:12:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРожевський Ю. П. Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів [Електронний ресурс] / Ю. П. Рожевський // Технологии ХХІ века : Сборник тезисов по материалам 21-й международной научной конференции (8-10 сентября 2015 г.). Ч.1. – Сумы : СНАУ, 2015. - 171 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3216-
dc.descriptionIn given work described aspects selecting the most latest technological equipment for fabrication rennet cheeseuk_UK
dc.description.abstractВ даній роботі описані аспекти підбору новітнього технологічного обладнання для виготовлення сичужних сирів. В данной работе описанные аспекты подбора новейшего технологического оборудования для изготовления сычужных сыров.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectобладнанняuk_UK
dc.subjectсирuk_UK
dc.subjectпресuk_UK
dc.subjectоборудованиеuk_UK
dc.subjectсырuk_UK
dc.subjectпрессuk_UK
dc.subjectequipmentuk_UK
dc.subjectcheeseuk_UK
dc.subjectpressuk_UK
dc.titleАспекти вибору технологічного обладнання сирцехівuk_UK
dc.title.alternativeАспекты выбора технологического оборудования сырцехов.uk_UK
dc.title.alternativeAspects of the choice of the technological equipment cheese shopuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.