Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3249
Назва: Роль сировини у виробництві масла із комбінованим складом жирової фази
Інші назви: Роль сырья в производстве масла с комбинированным составом жировой фазы.
Role in the production of raw oil composition combined with a fatty phase
Автори: Кітченко, Л. М.
Китченко, Л. М.
Kitchenko, L. M.
Ключові слова: масло
рослинний жир
молочний жир
масло
растительный жир
молочный жир
butter
jaboty
milk fat
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кітченко Л. М. Роль сировини у виробництві масла із комбінованим складом жирової фази [Електронний ресурс] / Л. М. Кітченко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 2 (27). - С. 117-120.
Короткий огляд (реферат): Представлена загальна характеристика виробництва масла зі комбінованим складом сировини та методи виробництва продукту. Наведено особливості технологічних параметрів виробництва масла із частковою заміною молочного жиру. Охарактеризовані чинники, які впливають на консистенцію масла, а також вплив ароматизаторів на утворення смаку масла. Описано вплив рослинних жирів на основні органолептичні показники масла та способи усуненню їх недоліків завдяки регулюванню залежно від сезонного складу молочного жиру. Представлена общая характеристика производства масла с комбинированным составом сырья и методы производства продукта. Приведены особенности технологических параметров производства масла с частичной заменой молочного жира. Охарактеризованы факторы, которые влияют на консистенцию масла, а также влияние ароматизаторов на образование вкуса масла. Описано влияние растительных жиров на основные органолептические показатели масла и способы устранению их недостатков благодаря регулированию зависимости от сезонного состава молочного жира.
Опис: General characteristic of butter productionwith the combined composition of raw materials and manufacturing technique of the product. The peculiarities of the technological parameters in butter with partial replacement of milk fat. The factors that affect the butter consistency, and the effect of fragrances on the formation of butter taste. The effect of vegetable oils on the general organoleptic characteristics of butter and the ways to eliminate their disadvantages due to regulation of the seasonal composition of milk fat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3249
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кітченко Л. М. Роль сировини у виробництав масла.pdf2,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.