Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3258
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасьяненко, О. И.-
dc.contributor.authorКасяненко, О. I.-
dc.contributor.authorKasjanenko, O. I.-
dc.date.accessioned2016-05-10T12:03:51Z-
dc.date.available2016-05-10T12:03:51Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКасьяненко О. И. Контроль микробиологической безопасности тушек птицы в процессе их переработки [Електронный ресурс] / О. И. Касьяненко // Материалы Междунар. наук.-практ. конф. молодых учених «Молодёжь и инновации – 2015», (27-29 мая 2015 г.) / Белорусская госуд. сельскохозяйственная академия. – Горки, Республика Беларусь, 2015. – Ч. 2. – С. 117-118.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3258-
dc.descriptionObsemeninnya of carcasses of broilers on the different technological stages of processing had excellent indexes the bacteria of sort of Campylobacter. It is possible to draw conclusion on the basis of the conducted researches and got results, that kontaminaciya of carcasses of broilers by the microorganisms of Campylobacter of spp. place is taken, mainly, on the conveyer of processing as a result of hit of content of SHKT during a comsumer. Washing of carcasses a tapwater after a comsumer is not effective as does not reduce the level of kontaminacii of kampilobakteriyami to the safe level and, probably, can promote in a greater degree cross kontaminacii of carcasses. For the decline of bacterial kontaminacii of carcasses of Campylobacter of spp. recommend to shut out the break of intestine, avoid or diminish the risks of cross semination of carcasses during a comsumer and washing. It is set by us, that the use of preparation of "VetOks-1000" (rN 7,5) in correlation 1:20 at a display 20 minutes provides the improvement of the sanitary-hygenic state of water in baths for cooling and assuredly prevents cross kontaminacii of carcasses of poultry.uk_UK
dc.description.abstractOбсеменение тушек бройлеров бактериями рода Campylobacter на разных технологических этапах переработки имели отличные показатели. На основании проведённых исследований и полученных результатов можно сделать выводы, что контаминация тушек бройлеров микроорганизмами Campylobacter spp. происходит, в основном, на конвеере переработки в результате попадания содержания ШКТ во время потрошения. Промывание тушек кур водопроводной водой после потрошения не являюсь эффективным поскольку не снижает уровень контаминации кампилобактериями к безопасному уровню и, вероятно, может способствовать в большей мере перекрестной контаминации тушек. Для снижения бактериальной контаминации тушек Campylobacter spp. рекомендуем не допускать разрыв кишечника, избегать или уменьшать риски перекрестного обсеменения тушек во время потрошения и промывания. Нами установлено, что применение препарата "ВетОкс-1000" (рН 7,5) в соотношении 1:20 при экспозиции 20 минут обеспечивает улучшение санитарно-гигиенического состояния воды в ваннах для охлаждения и гарантированно предотвращает перекрестную контаминацию тушек птицы. Oбсеменіння тушок бройлерів бактеріями роду Campylobacter на різних технологічних етапах переробки мали відмінні показники. На підставі проведених досліджень і отриманих результатів можна зробити виводи, що контамінація тушок бройлерів мікроорганізмами Campylobacter spp. відбувається, в основному, на конвеєрі переробки в результаті попадання вмісту ШКТ під час потрошіння. Промивання тушок водопровідною водою після потрошіння не є ефективним оскільки не знижує рівень контамінації кампілобактеріямі до безпечного рівня і, ймовірно, може сприяти більшою мірою перехресної контамінації тушок. Для зниження бактерійної контамінації тушок Campylobacter spp. рекомендуємо не допускати розриву кишечника, уникати або зменшувати ризики перехресного обсіменіння тушок під час потрошіння і промивання. Нами встановлено, що вживання препарату "ВетОкс-1000" (рН 7,5) в співвідношенні 1:20 при експозиції 20 хвилин забезпечує поліпшення санітарно-гігієнічного стану води у ваннах для охолоджування і гарантовано запобігає перехресній контамінації тушок птиці.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherБелорусская государственная сельскохозяйственная академияuk_UK
dc.subjectкампилобактериозная инфекция птицыuk_UK
dc.subjectмикроорганизмыuk_UK
dc.subjectконтаминацияuk_UK
dc.subjectкампілобактеріозна інфекція птиціuk_UK
dc.subjectмікроорганізмиuk_UK
dc.subjectконтамінаціяuk_UK
dc.subjectcampylobacteriosis of poultryuk_UK
dc.subjectmicroorganismsuk_UK
dc.subjectkontaminationuk_UK
dc.titleКонтроль микробиологической безопасности тушек птицы в процессе их переработкиuk_UK
dc.title.alternativeКонтроль мікробіологічної безпеки тушок птиці в процесі їх переробкиuk_UK
dc.title.alternativeControl the microbiological safety of poultry carcassesduring of their processinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.